• 213-2072300-2

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ

Η Διεύθυνση Παιδείας Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς είναι αρμόδια για την προώθηση και ρύθμιση ζητημάτων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, την προώθηση της Διά Βίου Μάθησης, καθώς και για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή προγραμμάτων Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς.

Τα τμήματα της Δ/νσης είναι: το Τμήμα Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης, το Τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς το Τμήμα Αρχαιολογίας και Ιστορικής Έρευνας, το Τμήμα Πολιτιστικής Εκπαίδευσης και το Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης Σχολικών Επιτροπών και Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας (ΔΕΠ).

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης έχει ως στόχο την Εκπαίδευση και την Δια Βίου Μάθηση πολιτών κάθε ηλικίας ώστε να διασφαλίζεται  η παροχή ίσων ευκαιριών πρόσβασης στην εκπαιδευτική διαδικασία και στην αγορά εργασίας.

Στην εν λόγω Διεύθυνση εντάσσονται το  Διεπιστημονικό Κέντρο Διαλέξεων Δήμου Αχαρνών (ΔΙΚΕΔΙΔΑ) που επικεντρώνεται στην επιμόρφωση και στην διαρκή ενημέρωση σε ζητήματα γενικότερου ενδιαφέροντος και η Δημοτική Πινακοθήκη που ξεκίνησε τη λειτουργία της το Σεπτέμβριο του 1990 και της οποίας η μόνιμη συλλογή αποτελείται από έργα του λαϊκού ζωγράφου Χρήστου Τσεβά, με σκοπό την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

 

Τελευταία Νέα Διεύθυνσης

2022: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Αχαρνών. Αναλυτικά το Δελτίο τύπου και η ΑΙΤΗΣΗ

29 - 09 - 2021 : Ενημέρωση των δημοτών μας για Αίτηση Χορήγησης Άδειας Λειτουργίας των Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Δήμου Αχαρνών.   ΑΙΤΗΣΗ

 

 

Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ
ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ