• 213-2072300-2

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ

Αβραμίδης Ιωάννης

- Αντιδήμαρχος Φυσικών Καταστροφών σε Θέματα Χωροταξίας, Πολεοδομικών Θεμάτων και Υποδομών περιοχών που επλήγησαν από τις Φυσικές Καταστροφές.

 

Αραμπαντζής Άγγελος

- Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, Δημοτικού Κοιμητηρίου και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Άγγελος Αραμπαντζής γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στις Αχαρνές.

Επιχειρηματικά δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης, στην οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στον Δήμο Αχαρνών. Έχει σπουδάσει μαγειρική και έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων.

Από τον Σεπτέμβρη του 2019 κατείχε τη θέση του Αντιδημάρχου Τοπικής Ανάπτυξης και εν συνεχεία από τον Σεπτέμβρη του 2020 ανέλαβε τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρωπίνου Δυναμικού, Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Προστασίας των Αδέσποτων Ζώων.

Βρεττός Μιχαήλ

- Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Πολιτικού Σχεδιασμού και Δημοτικής Αστυνομίας
- Αντιδήμαρχος Δημοτικής Κοινότητας Αχαρνών

Δαμάσκος Νικόλαος

- Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

Κατσανδρή Χρηστίνα

- Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Γεννήθηκε το 1982.Κατάγεται από τις Αχαρνές όπου και κατοικεί. Είναι παντρεμένη με τον Σπύρο Βέλλα, καθηγητή Μαθηματικών και έχουν τρεις γιους. Είναι απόφοιτος του πρώτου γενικού Λυκείου Αχαρνών (2000). Πτυχιούχος Ελληνικής Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και πτυχιούχος Ψυχολογίας του ΦΠΨ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Θετική Ψυχολογία. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Ιταλικά. Τα τελευταία 14 χρόνια εργάζεται ως Φιλόλογος σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης και ασχολείται με την οικογένειά της και την ανατροφή των παιδιών της. Στις δημοτικές εκλογές του 2019 εξελέγη Δημοτικός σύμβουλος. Από το Σεπτέμβρη του 2019 έως το Σεπτέμβρη του 2020 διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αχαρνών. Από το Σεπτέμβρη του 2020 έως και σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Αχαρνών.

Κοσμίδου Λουίζα

- Αντιδήμαρχος Δόμησης και Πολεοδομικών Εφαρμογών

 

Κόνταρης Χρύσανθος

- Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ Ε. ΚΟΝΤΑΡΗΣ
Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού (άμισθος)

Υπηρετεί ως Υποδιευθυντής στην Προεδρία της Κυβέρνησης.

Έχει διατελέσει Αναπληρωτής Διευθυντής της Διαχειριστικής Αρχής του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και Προϊστάμενος στην Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ του Υπουργείου Εργασίας. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και την υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων (Γ’ ΚΠΣ και ΕΣΠΑ).

Υπηρέτησε ως καθηγητής πληροφορικής σε σχολεία των Αχαρνών και των Θρακομακεδόνων. Έχει διδάξει πληροφορική επί σειρά ετών στην τριτοβάθμια και μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση και σε σεμινάρια Δια Βίου Μάθησης.

Σπούδασε Φυσικός στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (Master) Πληροφορικής και υποψήφιος Διδάκτωρ Πληροφορικής.

Διανύει την 3η του θητεία ως δημοτικός σύμβουλος Αχαρνών και Θρακομακεδόνων. Έχει θητεύσει σε θέσεις ευθύνης:

  • Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και τοπικός Αντιδήμαρχος Θρακομακεδόνων,
  • Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης,
  • Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοίκησης,
  • Αντιπρόεδρος Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης

Κωφός Δημήτριος

- Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρωπίνου Δυναμικού, Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Δημοτικής Κοινότητας Θρακομακεδόνων.

 

Ξαγοράρης Νικόλαος

- Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Αστικής Ανάπτυξης

Πετάκος Γεώργιος

- Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας, Ισότητας & Δημόσιας Υγείας

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Γιώργος Πετάκος γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Μπακάλη και έχει έναν γιο τον Δημήτρη. Ασχολείται περίπου μία δεκαετία με τα Αυτοδιοικητικά θέματα, έχοντας διατελέσει στο παρελθόν  μεταξύ άλλων και πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης, κατά τη διάρκεια της πρώτης του θητείας ως Δημοτικός Σύμβουλος.

Είναι πτυχιούχος Σχολής Μηχανικών Αυτοκινήτων, αλλά εδώ και πολλά χρόνια έχει δραστηριότητα στον τομέα των λαϊκών αγορών. Είναι πρόεδρος του Σωματείου Λαϊκών Αγορών Αχαρνών «Αλληλεγγύη», αλλά και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας Αττικής. Μέσω της ιδιότητάς του αυτή έχει πρωτοστατήσει σε πληθώρα φιλανθρωπικών εκδηλώσεων και τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για ευπαθείς ομάδες και πληγείσες περιοχές.

Τον Σεπτέμβρη του 2019 ανέλαβε τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και ένα χρόνο αργότερα τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας, Ισότητας & Δημόσιας Υγείας.

Σιδηρόπουλος Γεώργιος

- Αντιδήμαρχος Έργων Αυτεπιστασίας και Πολιτικής Προστασίας

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Γιώργος Σιδηρόπουλος γεννήθηκε το 1970 από γονείς πρόσφυγες από τον Πόντο και είναι κάτοικος Αχαρνών. Την τελευταία δεκαετία ασχολείται ενεργά με την Αυτοδιοίκηση και εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος.

Τον Σεπτέμβρη του 2019 ανέλαβε τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων και Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας. Από τον Σεπτέμβρη του 2020 είναι καθ’ ύλην αρμόδιος Αντιδήμαρχος Έργων Αυτεπιστασίας, Πολιτικής Προστασίας και Δημοτικών Κοιμητηρίων.

Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στις Αχαρνές, ενώ διετέλεσε για πολλά χρόνια αθλητής της πάλης με διεθνείς διακρίσεις και εν συνεχεία προπονητής. Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο και μια κόρη. 

Τοπαλίδης Ευστάθιος

- Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Διαχείρισης Απορριμμάτων

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

O Στάθης Τοπαλίδης γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 1978 και ξεκινώντας από μικρός την ενασχόλησή του με την ελευθέρα πάλη κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας και από εκεί να περάσει τα αθλητικά σύνορα της χώρας μας.  Εκπροσώπησε την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ (2000), αναδείχθηκε 5ος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Νέας Υόρκης (2003), ενώ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό της Βάρνας (2005).

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, υπηρετώντας τον Δήμο Αχαρνών από διάφορες θέσεις. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, ενώ τώρα είναι καθ’ ύλην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης. Παράλληλα είναι πρόεδρος της επιτροπής αντιεγκληματικής πολιτικής του Δήμου Αχαρνών.

Σήμερα υπηρετεί στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ενώ έχει διατελέσει υπάλληλος του Υπουργείου Δικαιοσύνης ως εξωτερικός φρουρός καταστημάτων κράτησης. Παράλληλα οικογενειακά δραστηριοποιείται στο χώρο των επιχειρήσεων διατηρώντας δύο καταστήματα το καφέ Golden Cup στο Νέο Ψυχικό και το ψητοπωλείο Piatsa Acharnes.

Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ