• 213-2072300-2

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ

Αραμπαντζής Άγγελος

- Αντιδήμαρχος Προσχολικής Αγωγής και Τρίτης Ηλικίας

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Άγγελος Αραμπαντζής είναι γεννημένος το 1990. Μεγάλωσε και κατοικεί στις Αχαρνές. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της εστίασης, συνεχίζοντας την πορεία της οικογενειακής επιχείρησης, η οποία έχει ενεργή παρουσία πάνω από 30 έτη στο Δήμο Αχαρνών.

Είναι απόφοιτος μαγειρικής σχολής και μιλάει αγγλικά. Έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο για πολλά χρόνια.

Από τον Σεπτέμβρη του 2019 κατείχε τη θέση του Αντιδημάρχου Τοπικής Ανάπτυξης και εν συνεχεία από τον Σεπτέμβρη του 2020 ανέλαβε τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρωπίνου Δυναμικού, Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Προστασίας των Αδέσποτων Ζώων.

Βρεττός Μιχαήλ

- Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Πολιτικού Σχεδιασμού
- Αντιδήμαρχος Δημοτικής Κοινότητας Αχαρνών

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Μιχάλης Βρεττός είναι  39 ετών, γεννήθηκε στις Αχαρνές. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Κατσιγιάννη και πατέρας του Παναγιώτη, της Μαρίλιας και του Γιώργου.

Σπούδασε Γεωτεχνολογία και Περιβάλλον και είναι πτυχιούχος Οικονομολόγος με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρησιακών Λειτουργιών.

Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα σε μεγάλες εταιρίες και από το 2008 επένδυσε στη δική του εταιρία για πρώτη φορά. Σύντομα άνοιξε άλλα 4 καταστήματα ενώ παράλληλα ασχολείται με τα τουριστικά επαγγέλματα που έχουν τεράστια άνθιση στις μέρες μας.

Διετέλεσε πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας γενιάς, Πολεοδομίας και Αντιδήμαρχος Θρακομακεδόνων. Την περίοδο 2019-2023 διετέλεσε  Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Πολιτικού Σχεδιασμού και Δημοτικής Αστυνομίας καθώς και Αντιδήμαρχο για όλη την περιοχή των Αχαρνών.

ΓιαμαρέλοςΓιώργος

- Αντιδήμαρχος Φυσικών Καταστροφών και Πληγεισών Περιοχών

 

 

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Ο Γιώργος Γιαμαρέλος γεννήθηκε στις Αχαρνές και είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Γκαγκαράκη, με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιούς, τον Βασίλη και τον Κωνσταντίνο.
Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Αχαρνών.
Από το 1992 εργάζεται στον ΔΕΔΔΗΕ και σήμερα εκτελεί χρέη τομεάρχη μεταφορών.
Ασχολείται ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση εδώ και χρόνια, ενώ το διάστημα 2014-2019 διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος.  

 

 

 

 

 

Δαμάσκος Νικόλαος

- Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικών δομών

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Νίκος Δαμάσκος γεννήθηκε το 1979 και μεγάλωσε στις Αχαρνές. Είναι παντρεμένος με τη Μαριλίζ Γκίκα το 2009 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Δημήτρη και τον Χρήστο.

Εργάστηκε για 4 χρόνια στον χώρο των πωλήσεων σε πολυεθνική εταιρία (Wurth Hellas), μέχρι που αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά, ενισχύοντας την τοπική οικονομία.

Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών & Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Έργων Υποδομών.

 

Κατσανδρή Χρηστίνα

- Αντιδήμαρχος Παιδείας & Δια βίου Μάθησης

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η Χριστίνα Κατσανδρή γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Αχαρνές όπου και κατοικεί έως σήμερα. Είναι παντρεμένη με το Σπύρο Βέλλα  και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές της στον τομέα της Ψυχολογίας με ειδίκευση στον κλάδο της Θετικής Ψυχολογίας. Έχει  παρακολουθήσει σεμινάρια με θέμα την προσωπική επιτυχία, την καλλιέργεια των ηγετικών ικανοτήτων, την αυτοβελτίωση, την χοροθεραπεία, καθώς και την ευεξία.

Τα τελευταία 14 χρόνια εργάζεται ως Φιλόλογος σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης.

Διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αχαρνών & Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς.

ΚατάραςΑναστάσιος

- Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Αναστάσιος Κατάρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Αχαρνές, όπου διαμένει μέχρι σήμερα με την οικογένειά του και έχει ένα γιο 14 ετών. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά (Α.Β.Σ.Π.), παίρνοντας το πτυχίο του οικονομολόγου.

Εργάσθηκε για 1,5 χρόνο στο Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. και χειρίστηκε κοινοτικά προγράμματα ENVIREG, που αφορούσαν επιδοτήσεις μονάδων Ιχθυοκαλλιέργειας και Ξενοδοχείων. Τα τελευταία 22 χρόνια εργάζεται ως παραγωγός στις λαϊκές αγορές και τη διετία 2013-2014 διετέλεσε πρόεδρος του σωματείου επαγγελματιών και παραγωγών πωλητών λαϊκών αγορών υπολοίπου Νομού Αττικής.

Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος, τακτικό μέλος του Δ.Σ. της ΔΗΦΑ, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και αναπληρωματικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.

Κόνταρης Χρύσανθος

- Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού και Χρηματοδοτούμενων έργων

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ Ε. ΚΟΝΤΑΡΗΣ
Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού (άμισθος)

Υπηρετεί ως Υποδιευθυντής στην Προεδρία της Κυβέρνησης.

Έχει διατελέσει Αναπληρωτής Διευθυντής της Διαχειριστικής Αρχής του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και Προϊστάμενος στην Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ του Υπουργείου Εργασίας. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και την υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων (Γ’ ΚΠΣ και ΕΣΠΑ).

Υπηρέτησε ως καθηγητής πληροφορικής σε σχολεία των Αχαρνών και των Θρακομακεδόνων. Έχει διδάξει πληροφορική επί σειρά ετών στην τριτοβάθμια και μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση και σε σεμινάρια Δια Βίου Μάθησης.

Σπούδασε Φυσικός στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (Master) Πληροφορικής και υποψήφιος Διδάκτωρ Πληροφορικής.

Διανύει την 3η του θητεία ως δημοτικός σύμβουλος Αχαρνών και Θρακομακεδόνων. Έχει θητεύσει σε θέσεις ευθύνης:

  • Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και τοπικός Αντιδήμαρχος Θρακομακεδόνων,
  • Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης,
  • Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοίκησης,
  • Αντιπρόεδρος Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης

Κωφός Δημήτριος

- Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας, Ισότητας & Δημόσιας Υγείας

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Μπούκη Μαρία

- Αντιδήμαρχος Αστικής Ανάπτυξης Δόμησης & Πολεοδομικών εφαρμογών και Κοιμητηρίου

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η  Μαρία Μπούκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στις  Αχαρνές και είναι μητέρα δυο ενήλικων παιδιών.

 Είναι οικονομολόγος. Διετέλεσε πρόεδρος της Αρωγής και Αναπληρώτρια πρόεδρος στη «Διέξοδο Ανατολικής Αττικής» που εδρεύει στο Δήμο μας.

 

ΝίκαςΙωάννης

- Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Έργων Υποδομών 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

 Διετέλεσε Αντιπρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Αχαρνών και πρόεδρος στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αχαρνών (ΔΗ.Κ.Ε.Α.).

 

ΞαγοράρηςΝικόλαος

- Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Απορριμμάτων

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Διετέλεσε  δημοτικός σύμβουλος, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Αστικών Παρεμβάσεων, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Αστικής Ανάπτυξης.

ΠετάκοςΓεώργιος

- Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας & αδέσποτων ζώων

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Μπακάλη και έχει ένα γιο 28 ετών, τον Δημήτρη Πετάκο.

Είναι πτυχιούχος της σχολής Μηχανικών Αυτοκινήτων.

Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας, Ισότητας & Δημόσιας Υγείας, πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αχαρνών (ΔΗ.Κ.Ε.Α.) 2013-2014, Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αχαρνών 2012-2014, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αχαρνών 2011-2014,  Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας Αττικής Πρόεδρος του Σωματείου Λαϊκών Αγορών Αχαρνών «Αλληλεγγύη».

Σιδηρόπουλος Γεώργιος

- Αντιδήμαρχος Πολιτικής προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Έργων Αυτεπιστασίας και Δημοτικής Αστυνομίας

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Γιώργος Σιδηρόπουλος γεννήθηκε το 1970 από γονείς πρόσφυγες από τον Πόντο και είναι κάτοικος Αχαρνών. Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο και μια κόρη.

Ήταν για πολλά χρόνια αθλητής της πάλης με διεθνείς διακρίσεις και εν συνεχεία προπονητής. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στις Αχαρνές.

Διετέλεσε Δημοτικός σύμβουλος, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και τον Σεπτέμβρη του 2019 ανέλαβε τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων και Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας. Από τον Σεπτέμβρη του 2020 είναι καθ’ ύλην αρμόδιος Αντιδήμαρχος Έργων Αυτεπιστασίας, Πολιτικής Προστασίας και Δημοτικών Κοιμητηρίων.

 

Τοπαλίδης Ευστάθιος

- Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Αστικής Αναζωογόνησης.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

O Στάθης Τοπαλίδης γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 1978 και ξεκινώντας από μικρός την ενασχόλησή του με την ελευθέρα πάλη κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας και από εκεί να περάσει τα αθλητικά σύνορα της χώρας μας.  Εκπροσώπησε την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ (2000), αναδείχθηκε 5ος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Νέας Υόρκης (2003), ενώ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό της Βάρνας (2005).

Σήμερα υπηρετεί στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ενώ έχει διατελέσει υπάλληλος του Υπουργείου Δικαιοσύνης ως εξωτερικός φρουρός καταστημάτων κράτησης. Παράλληλα οικογενειακά δραστηριοποιείται στο χώρο των επιχειρήσεων διατηρώντας τρία καταστήματα.

Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, καθ’ ύλην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Διαχείρισης Απορριμμάτων.  Είναι πρόεδρος της επιτροπής αντιεγκληματικής πολιτικής του Δήμου Αχαρνών.

 

 

 

Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ