• 213-2072300-2

Ενημέρωση


Νέους χώρους αναψυχής, άθλησης και ψυχαγωγίας απέκτησε ο Δήμος Αχαρνών


Στην κατασκευή 19 παιδικών χαρών, 5 πάρκων, 2 υπαίθριων γυμναστηρίων και στην αναβάθμιση 11 πλατειών προχώρησε ο Δήμος Αχαρνών, τα προηγούμενα χρόνια, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της δημοτικής αρχής για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής και της καθημερινότητας στην πόλη. Συγκεκριμένα, υλοποιήθηκε το πρόγραμμα ανάπλασης των εγκαταλελειμένων για πολλά χρόνια παιδικών χαρών ώστε να είναι ασφαλείς.


Μάθετε περισσότερα

Δωρεάν Rapid Test την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στο φουαγιέ της Αίθουσας Εκδηλώσεων του Δήμου


Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου ο ΕΟΔΥ θα διενεργήσει δωρεάν Rapid Test σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους για την ανίχνευση του Covid-19 στην αίθουσα υποδοχής της Αίθουσας Εκδηλώσεων του Δημαρχείου από τις 09:30-15:00.


Μάθετε περισσότερα

Εκλογικά τμήματα δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 8ης/10/2023 και της 15ης/10/2023


Με την υπ’ αρ. πρ. 1111575/16-9-2023 απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα και τα καταστήματα ψηφοφορίας της εκλογικής περιφέρειας Ανατολικής Αττικής  για τη διενέργεια των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023, καθώς και των επαναληπτικών της 15ης Οκτωβρίου 2023.


Μάθετε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι δωρεάν εξετάσεις ελέγχου ακοής από τον Δήμο Αχαρνών


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι δωρεάν εξετάσεις ελέγχου ακοής που πραγματοποιήθηκαν από το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής σε συνεργασία με την εταιρεία Akoustica Medica. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από εξειδικευμένο προσωπικό (Ω.Ρ.Λ. Ακοοπροθετιστές) κατά το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 18/09/2023 έως και την Πέμπτη 21/09/2023 τέσσερις ώρες καθημερινά, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.


Μάθετε περισσότερα

Στην μεγάλη χορευτική εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Αχαρνών για τα 45 χρόνια από την ίδρυσή του βρέθηκε ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός


Με μια μεγάλη χορευτική παράσταση στην οποία συμμετείχαν άλλα επτά Λύκεια από την Αττική, το Λύκειο Ελληνίδων Αχαρνών γιόρτασε τα 45 χρόνια από την ίδρυση του, στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά. Σε αυτή τη μεγάλη πολιτιστική συνεύρεση, το «παρών» έδωσε ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους και μέλη της δημοτικής αρχής.


Μάθετε περισσότερα

Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ