• 213-2072300-2

Ενημέρωση


Δύο νέες τακτικές διανομές από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αχαρνών


Δύο νέες τακτικές διανομές στους 370 ενταγμένους ωφελούμενους του "Έτους 2024" της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αχαρνών  «Ελένη Σαχσανίδη» πραγματοποιήθηκαν στις 15 & 22 Φεβρουαρίου. Οι τακτικές διανομές αφορούσαν τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο και διανεμήθηκαν τα παρακάτω προϊόντα:


Μάθετε περισσότερα

Δωρεάν Rapid Test την Παρασκευή 1 Μαρτίου από τον ΕΟΔΥ στο Δημαρχείο Αχαρνών


Συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα στον χώρο υποδοχής της Αίθουσας Εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών «Μάριος Δημήτριος Σουλούκος»τα rapid test από τον ΕΟΔΥ. Τα δωρεάν Rapid Test θα διενεργηθούν την Παρασκευή 1η Μαρτίου από τις 09:30 έως τις 15:00, σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους για την ανίχνευση του Covid-19.


Μάθετε περισσότερα

Αναγνωρισμένα πιστοποιητικά πληροφορικής παρέλαβαν οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αχαρνών


Τα αναγνωρισμένα πιστοποιητικά γνώσης πληροφορικής από τον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού) παρέλαβαν οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αχαρνών. Τα προγράμματα διοργανώθηκαν από το Τμήμα Παιδείας & Δια βίου Μάθησης και υλοποιήθηκαν στο εκπαιδευτικό κέντρο πληροφορικής-ξένων γλωσσών «School 4 all» της Βασιλικής Παπακωνσταντίνου.


Μάθετε περισσότερα

Συνάντηση για θέματα παιδείας της Αντιδημάρχου Παιδείας και Δια βίου Μάθησης με την αρμόδια Αντιπεριφερειάρχη


Εποικοδομητική συνάντηση για τα θέματα παιδείας και Δια βίου μάθησης του Δήμου Αχαρνών είχε η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια βίου Μάθησης Χρηστίνα Κατσανδρή με την αρμόδια Αντιπεριφερειάρχη Ευριδίκη (Έρρικα) Πρεζεράκου, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου.


Μάθετε περισσότερα

Ομιλία-Συζήτηση με θέμα:«Η θέση της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση τον 21ο αιώνα» διοργανώνει το 3ο ΕΠΑΛ Αχαρνών


To 3ο ΕΠΑ.Λ Αχαρνών διοργανώνει Ομιλία-Συζήτηση με θέμα:«Η θέση της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση τον 21ο αιώνα» την Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 5.30 μ.μ., στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών «Μάριος Δημήτριος Σουλούκος» (Φιλαδέλφειας 87, Αχαρνές). Ομιλητές:


Μάθετε περισσότερα

Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού με την Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Βίκυ Καβαλλάρη


Ενημερωτική συνάντηση με τη νέα Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, Βίκυ Καβαλλάρη είχε ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, με στόχο αφενός την άμεση ενημέρωση επί των θεμάτων που απασχολούν την περιοχή και αφετέρου την ταχύτερη εξεύρεση λύσεων και την από κοινού χάραξη στόχων. 


Μάθετε περισσότερα

Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ