• 213-2072300-2

Ενημέρωση


Ανακοίνωση του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής για την άσκηση εποπτείας επί των φιλανθρωπικών σωματείων και ιδρυμάτων


Ο Αντιδήμαρχος της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής Γεώργιος Πετάκος και το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής σας ενημερώνουν για τις αρμοδιότητες του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής σύμφωνα με τον  Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Αχαρνών ( ΦΕΚ 1485/19 – 6 – 2013)  ως ακολούθως: Η Διεύθυνση  Κοινωνικής Πολιτικής – Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών,  ασκεί εποπτεία επί των φιλανθρωπικών σωματείων και ιδρυμάτων, εγκρίνει  τον  προϋπολογισµό τους


Μάθετε περισσότερα

Δωρεάν Rapid Test την Παρασκευή 2 Ιουνίου στο Δημαρχείο Αχαρνών


Την Παρασκευή 2 Ιουνίου ο ΕΟΔΥ θα διενεργήσει δωρεάν Rapid Test σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους για την ανίχνευση του Covid-19 στον ισόγειο χώρο της Αίθουσας εκδηλώσεων στο Δημαρχείο Αχαρνών από τις 09:30-15:00.


Μάθετε περισσότερα

Μήνυμα Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις


Όσα χρόνια κι αν περάσουν, κάθε χρόνο τέτοια μέρα τα συναισθήματα των μαθητών παραμένουν πάντα αναλλοίωτα.΄Άγχος, κόπωση, αγωνία. Αλλά και θάρρος, αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση.


Μάθετε περισσότερα

Άκρως πετυχημένη η συμμετοχή του Δήμου Αχαρνών στην έκθεση Attica Green Expo


Θετικές κριτικές και εντυπώσεις απέσπασε η παρουσία του Δήμου Αχαρνών στην έκθεση Attica Green Expo με περίπτερο στο οποίο παρουσιάστηκαν οι δράσεις του στον τομέα της ανακύκλωσης και της αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων. Η έκθεση η οποία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 27 Μαΐου διέθετε έντονο περιβαλλοντικό και κοινωνικό πρόσημο με στόχο τη διασύνδεση των πολιτών με τους Δημόσιους και Ιδιωτικούς φορείς.


Μάθετε περισσότερα

Στην Αίθουσα εκδηλώσεων οι σημερινές εκδηλώσεις του 26ου παιδικού φεστιβάλ "Μάριος Δημήτριος Σουλούκος"


Στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου θα πραγματοποιηθούν οι σημερινές εκδηλώσεις του 26ου παιδικού φεστιβάλ "Μάριος Δημήτριος Σουλούκος", λόγω της καιρικής αστάθειας. Το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας περιλαμβάνει:


Μάθετε περισσότερα

Πλήρως έτοιμος ο Δήμος Αχαρνών για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις


Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Αχαρνών για τις Πανελλήνιες εξετάσεις οι οποίες ξεκινούν την Πέμπτη 1η Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ και την Παρασκευή 2 Ιουνίου για τα ΓΕΛ. Το προηγούμενο διάστημα η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες ώστε οι σχολικές μονάδες που λειτουργούν ως εξεταστικά κέντρα να είναι πλήρως προετοιμασμένες.


Μάθετε περισσότερα

Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ