• 213-2072300-2

Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών, Σπύρου Βρεττού με το Σύλλογο Κατοίκων Μονοματίου


Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών, Σπύρου Βρεττού με το Σύλλογο Κατοίκων Μονοματίου


Συνάντηση με εκπροσώπους του Συλλόγου Κατοίκων Μονοματίου πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός και μέλη της δημοτικής αρχής κατά την οποία συζητήθηκαν τα χρόνια προβλήματα της περιοχής ενώ ακολούθησε και ενημέρωση για τα ουσιαστικά βήματα  που έχει κάνει η δημοτική αρχή για την επίλυσή τους.
Η ένταξη του Μονοματίου στο σχέδιο πόλης ήταν ένα από τα βασικά θέματα της συζήτησης. Οι μελέτες για την ένταξη της ΠΕ 17 βρίσκονται-μετά από πολλά χρόνια- στο στάδιο της επαναξιολόγησης  και το Μονομάτι μπαίνει και πάλι στο κάδρο της αναπτυξιακής προοπτικής.
Παράλληλα, οι κάτοικοι ενημερώθηκαν και για τις ασφαλτοστρώσεις στη Λεωφόρο Καραμανλή, έργο καθοριστικό για την ποιότητα ζωής στην περιοχή που θα ξεκινήσει άμεσα και θα πραγματοποιηθεί με ιδίους πόρους.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός: «Η σημερινή μας συνάντηση με το Σύλλογο κατοίκων του Μονοματίου είχε ως σκοπό την ενημέρωσή τους για την προσπάθεια που κάνουμε στην επίλυση χρόνιων προβλημάτων Καταφέραμε να δρομολογήσουμε τις εξελίξεις για την ένταξη της περιοχής στο σχέδιο πόλης και προχωράμε άμεσα και με ιδίους πόρους τις απαραίτητες ασφαλτοστρώσεις στη Λεωφόρο Καραμανλή και στην ευρύτερη περιοχή δίνοντας βαρύτητα στην οδική ασφάλεια!».

 


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ