• 213-2072300-2

Συνάντηση για θέματα παιδείας της Αντιδημάρχου Παιδείας και Δια βίου Μάθησης με την αρμόδια Αντιπεριφερειάρχη


Συνάντηση για θέματα παιδείας της Αντιδημάρχου Παιδείας και Δια βίου Μάθησης με την αρμόδια Αντιπεριφερειάρχη


Εποικοδομητική συνάντηση για τα θέματα παιδείας και Δια βίου μάθησης του Δήμου Αχαρνών είχε η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια βίου Μάθησης Χρηστίνα Κατσανδρή με την αρμόδια Αντιπεριφερειάρχη Ευριδίκη (Έρρικα) Πρεζεράκου, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου.
Στη συνάντηση τέθηκαν όλα τα ανοιχτά ζητήματα που αφορούν στον Δήμο όπως η ανέγερση νέων σχολικών μονάδων και μεταφέρθηκε η πάγια βούληση του Δημάρχου Σπύρου Βρεττού ώστε τα θέματα παιδείας να αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα.
Η Αντιδήμαρχος Παιδείας γνωστοποίησε τις ενέργειες που έχουν γίνει για την ανέγερση του 18ου Δημοτικού και του 35ου νηπιαγωγείου και ζήτησε να προχωρήσει άμεσα η χρηματοδότηση για ανέγερση του 19ου δημοτικού και 19ου νηπιαγωγείου. Εξέφρασε,δε, την ανάγκη χρηματοδότησης για σχολικούς φύλακες κάτι που θα αποτρέψει τους βανδαλισμούς στα σχολεία καθώς και τη μεγάλη ανάγκη χρηματοδότησης από την Περιφέρεια για τεχνικές εργασίες στις σχολικές μονάδες.
Επιπλέον, τέθηκε ως θέμα συζήτησης η συνεργασία των δύο πλευρών για τη διοργάνωση εκθέσεων για τη σχολική βία και τον επαγγελματικό προσανατολισμό.
Τέλος και από τις δύο πλευρές συνομολογήθηκε η ανάγκη για ένα ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας για τον καλύτερο συντονισμό και την επίλυση των προβλημάτων.
Στη συνάντηση παρευρέθηκε και η Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Βίκυ Καβαλλάρη.


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ