• 213-2072300-2

Συνάντηση εργασίας για τον αγωγό ομβρίων και τη δεξαμενή ανάσχεσης Σ1-Δ1


Συνάντηση εργασίας για τον αγωγό ομβρίων και τη δεξαμενή ανάσχεσης Σ1-Δ1


Ένα,ακόμη,αντιπλημμυρικό έργο στον παλαιό οικισμό των Αχαρνών που έχει ωριμάσει και το επόμενο διάστημα θα δημοπρατηθεί βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού με τον Περιφερειακό σύμβουλο Θανάση Κατσιγιάννη, τον Αντιδήμαρχο Νίκο Δαμάσκο και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Πρόκειται για την κατασκευή αγωγού ομβρίων και δεξαμενής ανάσχεσης Σ1-Δ1, στην περιοχή του Καράβου που θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια με προϋπολογισμό 25 εκ. ευρώ. Οι μελέτες έχουν ολοκληρωθεί και συντονισμένα οι υπηρεσίες τακτοποιούν διάφορες εκκρεμότητες ώστε να δημοπρατηθεί αυτό το σημαντικό έργο για τη θωράκιση της πόλης των Αχαρνών που αποτελεί χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.
Μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός δήλωσε χαρακτηριστικά: “Δρομολογούμε την κατασκευή ενός, ακόμα, αντιπλημμυρικού έργου στον παλαιό οικισμό τω ν Αχαρνών, στην περιοχή του Καράβου, με κατασκευή του αγωγού ομβρίων και της δεξαμενής ανάσχεσης Σ1- Δ1.Οι μελέτες έχουν, ήδη, ολοκληρωθεί και μαζί με την Περιφέρεια Αττικής και τους υπηρεσιακούς παράγοντες συντονίζουμε τις ενέργειες για την όσο πιο γρήγορη δημοπράτηση του έργου που θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια".


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ