• 213-2072300-2

Στο 2ο Δημοτικό Θρακομακεδόνων το κινητό πράσινο σημείο του Green City


Στο 2ο Δημοτικό Θρακομακεδόνων το κινητό πράσινο σημείο του Green City


Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Θρακομακεδόνων βρέθηκε, το πρωί της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου, το κινητό πράσινο σημείο του "Green City" στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανακύκλωση στο Σχολείο», το οποίο υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής και ο ΕΔΣΝΑ και το οποίο στηρίζει ο Δήμος Αχαρνών.
Οι μαθητές υποδέχθηκαν με χαρά τους ανθρώπους του προγράμματος και έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, κάνοντας ερωτήσεις και ανακυκλώνοντας στην πράξη. Η δράση περιλάμβανε διαδραστικές ερωτοαπαντήσεις, για την ανακύκλωση και τη σημαντικότητα της. Ακόμη, έγινε ενημέρωση και ευαισθητοποίηση από το εξειδικευμένο πλήρωμα για το Πρόγραμμα Επιβράβευσης της Περιφέρειας Αττικής τονίζοντας τα οφέλη αλλά και τη δυνατότητα να ανακυκλώνονται τα διαχωρισμένα υλικά 8 κατηγοριών (Χαρτί/Χαρτόνι, Πλαστικά, Μεταλλικά Αντικείμενα, Αλουμίνιο, Γυαλί, Ηλεκτρονικός/Ηλεκτρικός Εξοπλισμός, Βρώσιμα Έλαια και Λίπη, καθώς και Ρούχα/Υφάσματα).
Στο σχολείο βρέθηκε και η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Χριστίνα Κατσανδρή η οποία ενημερώθηκε για την ανακύκλωση και συνομίλησε για την ανταπόκριση του προγράμματος στα σχολεία των Αχαρνών.
 


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ