• 213-2072300-2

Στην ενημερωτική συνάντηση του νέου Περιφερειάρχη Αττικής Ν.Χαρδαλιά με τους Δημάρχους Ανατ. Αττικής, ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός


Στην ενημερωτική συνάντηση του νέου Περιφερειάρχη Αττικής Ν.Χαρδαλιά με τους Δημάρχους Ανατ. Αττικής, ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός


Στην ενημερωτική συνάντηση που είχε ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου, με τους Δημάρχους της Ανατολικής Αττικής παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο νέος Περιφερειάρχης τόνισε ότι: «Η Ανατολική Αττική αντιμετωπίζει εδώ και καιρό προβλήματα όπως το αποχετευτικό και οδικό δίκτυο, η έλλειψη υποδομών, οι συγκοινωνίες και η μη επαρκής αστυνόμευση. Είμαστε έτοιμοι να προσεγγίσουμε κάθε πρόβλημα μητροπολιτικά και στην ολότητητά του και κυρίως  να συνδράμουμε τους Δήμους στην απρόσκοπτη υλοποίηση των έργων τους. Υπάρχουν πολλά έργα τα οποία έχουν μείνει στάσιμα εδώ και αρκετά χρόνια και με χρήματα που παραμένουν αναπορρόφητα. Πρέπει σε συνεννόηση με τους Δημάρχους να ιεραρχήσουμε τις ανάγκες μας και να οικοδομήσουμε άξονες ένταξης έργων ανά περιφερειακή ενότητα, οι οποίοι θα πρέπει να αντανακλούν τις προτεραιότητες των ίδιων των πολιτών.»

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αχαρνών εξέφρασε την ικανοποίησή του από τη συνάντηση κατά τη διάρκεια της οποίας είχε την ευκαιρία να συζητήσει για τη συνεργασία του Δήμου Αχαρνών με την Περιφέρεια Αττικής για τα ζητήματα της πόλης. «Μια συνεργασία» όπως πρόσθεσε «που είμαι βέβαιος πως θα είναι παραγωγική και αποτελεσματική με στόχο πάντα την προσφορά στο δημότη και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής σε όλα τα επίπεδα.».

 


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ