• 213-2072300-2

Ενημέρωση για τον προσυμπτωματικό έλεγχο ΧΑΠ από το ΚΕΠ Υγείας


Ενημέρωση για τον προσυμπτωματικό έλεγχο ΧΑΠ από το ΚΕΠ Υγείας


Η Χρόνια Αναπνευστική Πνευμονοπάθεια, βρίσκεται πλέον, ανάμεσα στα έντεκα νοσήματα για τα οποία το ΚΕΠ Υγείας Αχαρνών ενημερώνει για προληπτικούς ελέγχους στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης και της διασφάλισης της υγείας των πολιτών. Τόσο το ΚΕΠ Υγείας όσο και ο Δήμος Αχαρνών ενημερώνουν και ταυτόχρονα, προτρέπουν τους δημότες να δηλώσουν συμμετοχή στις προληπτικές εξετάσεις.

Η διενέργειά τους πραγματοποιείται χωρίς κόστος και ανεξάρτητα από την ασφαλιστική ικανότητα του δημότη ενώ παράλληλα, εξασφαλίζεται και η διασύνδεση- παραμπομπή του εξεταζόμενου, εάν κριθεί απαραίτητο, στις κατάλληλες δομές υγείας. Η Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια είναι μια σοβαρή νόσος που προκαλείται κατά κύριο λόγο από το κάπνισμα και ενισχύεται από την ατμοσφαιρική ρύπανση και την παχυσαρκία. Σήμερα, θεωρείται υπεύθυνη για το 5% των θανάτων, παγκοσμίως. Η ετήσια σπιρομέτρηση, ειδικά στις πληθυσμιακές ομάδας ανδρών και γυναικών άνω των σαράντα ετών μπορεί πραγματικά, να σώσει ζωές.

Οι δημότες των Αχαρνών μπορούν να εγγραφούν στο Λογισμικό των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ μέσα από το site www.kepygeias.org ενώ παράλληλα, μπορούν να ενημερωθούν για τη Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια μέσα από το κάτωθι μαγνητοσκοπημένο οπτικό υλικό.

https://www.youtube.com/watch?v=HfKBD5b4Iq4

 

 

 


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ