• 213-2072300-2

Πλήθος γονέων και παιδιών στη Γιορτή Μαζικού Αθλητισμού που διοργάνωσε ο Δήμος Αχαρνών


Πλήθος γονέων και παιδιών στη Γιορτή Μαζικού Αθλητισμού που διοργάνωσε ο Δήμος Αχαρνών


Με μια μεγάλη γιορτή στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Μπάμπης Χολίδης» ολοκληρώθηκε η φετινή αθλητική περίοδος των προγραμμάτων από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωφελών Δομών του Δήμου Αχαρνών. Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 10 Ιουνίου , στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μπάμπης Χολίδης», παρουσία πλήθους γονέων και παιδιών, παρουσιάστηκαν προγράμματα μαζικού αθλητισμού του Δήμου.
 
Παιδιά όλων των ηλικιών, σκόρπισαν παντού το χαμόγελο, τη θετική τους ενέργεια και με το σφρίγος της νιότης τους παρουσίασαν μια σειρά από εντυπωσιακές γυμναστικές επιδείξεις που μας γέμισαν όλους με περηφάνια και καμάρι.
 
Οι Αχαρνές είναι μια πόλη με μακρά παράδοση στον αθλητισμό και πολλοί αναγνωρισμένοι σύγχρονοι αθλητές ξεκίνησαν από τα προγράμματα του δήμου την καριέρα τους.
Στόχος του Δημάρχου, Σπύρου Βρεττού είναι να ενθαρρύνει με κάθε δυνατό μέσο τη νέα γενιά να έρθει πιο κοντά σε έναν τρόπο ζωής που προάγει τη σωματική και ψυχική υγεία και αναδεικνύει τη συνεργασία, την ομαδικότητα και το «ευ αγωνίζεσθαι» σε αξιώματα ζωής.
Μετάλλια για τη συμμετοχή των παιδιών στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού που διοργάνωσε ο Δήμος απένειμε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Νικόλαος Δαμάσκος.
 
Επίσης, παρευρέθησαν ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Οδυσσέας Καμπόλης καθώς και ο πρώην αντιδήμαρχος και τεχνικός ασφαλείας του Δήμου, Γιάννης Αβραμίδης.


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ