• 213-2072300-2

Ορίστηκαν οι εκπρόσωποι σε φορείς της Αυτοδιοίκησης και Επιτροπές του Δήμου


Ορίστηκαν οι εκπρόσωποι σε φορείς της Αυτοδιοίκησης και Επιτροπές του Δήμου


Εκλογή μελών του Δήμου σε μια σειρά από φορείς της Αυτοδιοίκησης περιλάμβανε η 2η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , το βράδυ της Τρίτης 30 Ιανουαρίου.

Στην ΠΕΔΑ, που είναι το ανώτατο όργανο των δημάρχων της Αττικής, εκτός από τον δήμαρχο Αχαρνών Σπύρο Βρεττό ο οποίος συμμετέχει εκ θέσεως, εκλέχθηκαν από τη διαδικασία της ψηφοφορίας οι: Μιχάλης Βρεττός, Νικόλαος Δαμάσκος, Δημήτριος Κωφός, Ευστάθιος Τοπαλίδης και Ευθύμιος Οικονόμου από τη δημοτική αρχή. Εκπρόσωπος στην ΠΕΔΑ από τον συνδυασμό «Αχαρνές για Όλους» θα είναι ο επικεφαλής, Χρήστος Ηλιάδης και από τη «Λαϊκή Συσπείρωση Αχαρνών» η επικεφαλής Παναγιώτα Αγγελοπούλου.

Στον ΣΥΝΠΑ (Σύνδεσμος Προστασίας Πάρνηθας), τον Δήμο θα εκπροσωπούν ο δήμαρχος Σπύρος Βρεττός και οι: Λαζάρου Βασίλης, Κωνσταντίνος Ρούσσας, Γεώργιος Σιδηρόπουλος, Γεώργιος Γιαμαρέλος και Θεόδωρος Συρινίδης από την αντιπολίτευση.

Στον ΠΕΣΥΔΑΠ (Περιβαλλοντικός Σύνδεσμος Δήμων Αθήνας-Πειραιά), εκπρόσωποι θα είναι οι: Γεώργιος Πετάκος, Μιχάλης Βρεττός, Νίκος Ξαγοράρης και Χρήστος Ηλιάδης.

Στην Αναπτυξιακή Εταιρία του Δήμου, πρόεδρος θα είναι ο Οδυσσέας Καμπόλης, Αντιπρόεδρος η Διονυσία Μπομπόνη, εκτελεστικά μέλη: οι Σωτήρης Μπίστας και Χαράλαμπος Ορφανίδης καθώς και μέλη οι: Γεώργιος Δέδες, Γιάννης Μίχας, Μαρία Μπούκη, Όλγα Παυλίδου και Ιωάννης Αβραμίδης.

Στο Δίκτυο Πόλεων «Βιώσιμη Πόλη» , τον Δήμο θα εκπροσωπούν οι: Χρύσανθος Κόνταρης και Ιωάννης Νίκας.

Στο Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΑΡΩΓΗ), πρόεδρος ορίστηκε η δημοτική σύμβουλος Όλγα Παυλίδου και μέλη οι: Βρεττού Κλειώ, Δημοτική Σύμβουλος, Ρήγα Μαρία (εκπρόσωπο του Σωματείου Κοινωνικής Μέριμνας ΑΡΩΓΗ),  Δίελα Ιωάννα, Σύμβουλο Δημοτικής Κοινότητας Αχαρνών, Έλλιοτ Ευαγγελία – Σοφία, Σιδέρη Αναστασία, Δαμιανού Αιμιλία, Κατσανδρή Ιωάννη και Ποιμενίδη Γεώργιο Δημοτικό Σύμβουλο.

Όσον αφορά στις δύο σχολικές επιτροπές, καθήκοντα προέδρου στην Πρωτοβάθμια θα εκτελεί ο δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Κατάρας και αντιπρόεδρος ο Δημοτικός Σύμβουλος, Κων/νος Δαμάσκος. Στην Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή, πρόεδρος ορίστηκε η Δημοτική Σύμβουλος Γεωργία Ευθυμιάδου-Τουμανίδου και αντιπρόεδρος ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Μαντέλας.


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ