• 213-2072300-2

Ο Δήμος Αχαρνών απέκτησε ένα υπερσύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο


Ο Δήμος Αχαρνών απέκτησε ένα υπερσύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο


Το πρώτο δικό του, υπερσύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο απέκτησε ο Δήμος Αχαρνών και πλέον, οι υπηρεσίες υγείας προς το δημότη αναβαθμίζονται σημαντικά και ουσιαστικά.

Το ασθενοφόρο είναι έτοιμο να προσφέρει πρώτες βοήθειες ή άμεση διακομιδή στις υγειονομικές μονάδες όπου και όταν χρειαστεί, σε κάθε γειτονιά των Αχαρνών. Η πόλη μας πλέον, είναι από τους λίγους δήμους της Αττικής που διαθέτουν δικό τους ασθενοφόρο και η απόκτησή του ήταν αποτέλεσμα της συστηματικής και επίμονης προσπάθειας του Δημάρχου Αχαρνών, Σπύρου Βρεττού και της δημοτικής αρχής που εξασφάλισαν τη δωρεά της ΔΕΔΔΗΕ. Αξίζει να σημειωθεί πως η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αχαρνών (ΔΗ.ΚΕ.Α) με πρόεδρο τον Γιάννη Νίκα κάλυψε όλο τον αναγκαίο εξοπλισμό και το υγειονομικό υλικό του ασθενοφόρου.

Άλλωστε, η διασφάλιση της υγείας των δημοτών αποτελεί πρωταρχικό στόχο του Δημάρχου κ. Σπ, Βρεττού και το επόμενο βήμα είναι η άμεση λειτουργία των Δημοτικών Ιατρείων της πόλης μας.  
«Η απόκτηση ασθενοφόρου για την κάλυψη των αναγκών των συνδημοτών μας αποτέλεσε μια από τις προτεραιότητες της διοίκησής μας και τα καταφέραμε. Μαζί με τα Δημοτικά Ιατρεία τα οποία θα λειτουργήσουν εντός του 2023 αποδεικνύουμε εμπράκτως ότι η προάσπιση της υγείας των συμπολιτών μας αποτελεί για εμάς υπέρτατη αξία», δήλωσε ο Δήμαρχος Αχαρνών.


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ