• 213-2072300-2

Μια υπέροχη παράσταση από τα παιδιά της "Αρωγής" και του "Βαμβακάρειου" Ξενώνα


Μια υπέροχη παράσταση από τα παιδιά της "Αρωγής" και του "Βαμβακάρειου" Ξενώνα


Μια ιδιαίτερη και συγκινητική θεατρική παράσταση από τα παιδιά της "Αρωγής" και του "Βαμβακάρειου Ξενώνα" είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 31 Μαϊου στην Αίθουσα εκδηλώσεων, στο πλαίσιο του 26ου παιδικού φεστιβάλ "Μάριος Δημήτριος Σουλούκος". Τα παιδιά της "Αρωγής" και του "Βαμβακάρειου Ξενώνα" απέδειξαν γι άλλη μια φορά ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αποσπώντας το πιο ζεστό χειροκρότημα του κοινού για την υπέροχη θεατρική παράστασή τους

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός ευχαρίστησε τους εργαζόμενους της "Αρωγής" και του Βαμβακάρειου Ξενώνα για τη σημαντική δουλειά που επιτελούν και όπως τόνισε " την τελευταία τετραετία η "Αρωγή" ενισχύθηκε και λειτούργησε χωρίς προβλήματα, ενώ μετά από χρόνια αδράνειας λειτούργησε και ο Βαμβακάρειος Ξενώνας που είναι μοναδικός σε όλη την Ελλάδα". Συγχρόνως, ο κ.Βρεττός ευχαρίστησε την πρόεδρο της "Αρωγής" Μαρία Μπούκη για την αξιοσημείωτη δουλειά που έχει κάνει σε αυτόν τον ευαίσθητο τομέα.

Από την πλευρά της, φανερά συγκινημένη η πρόεδρος της "Αρωγής" και του "Βαμβακάρειου" Μαρία Μπούκη ευχαρίστησε όλους όσοι συμβάλλουν με τη δουλειά τους γι αυτό το αρμονικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρόσκληση της "Αρωγής" ανταποκρίθηκαν μεταξύ άλλων οι αντιδήμαρχοι Χριστίνα Κατσανδρή, Μιχάλης Βρεττός, Στάθης Τοπαλίδης, Γιάννης Αβραμίδης, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Κατσιγιάννης, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

 


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ