
Η θεατρική παράσταση «Η μητέρα του σκύλου» έρχεται, σήμερα, στις Βραδιές Πολιτισμού του Δήμου Αχαρνών
Ο Δήμος Αχαρνών στο πλαίσιο των φετινών «Βραδιών Πολιτισμού» φιλοξενεί την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου την εμβληματική θεατρική παράσταση «Η μητέρα του σκύλου» του Παύλου Μάτεσι.
Η Ραραού, με λόγο παραληρηματικό και ταυτόχρονα χιουμοριστικό, μια ψυχή τραυματισμένη από ένα ανεπούλωτο τραύμα, αφηγείται την Οδύσσεια της ύπαρξής της, ισορροπώντας πάνω στη λεπτή γραμμή μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας. Ένα έργο που έχει συγκινήσει το θεατρικό κοινό και εξακολουθεί να συγκλονίζει με την αλήθεια του.
Διασκευή: Υρώ Μανέ – Κατερίνα Γιαννάκου
Σκηνοθεσία: Κώστας Γάκης
Πρωταγωνιστούν: Σπύρος Μπιμπίλας, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Τάνια Τρύπη, Μαριαλένα Ροζάκη, Γιάννης Βασιλείου, Νικόλ Δημητρακοπούλου, Ειρήνη Θεοδωράκη, Νατάσα-Ξαίν Κοσμίδου, Στράτος Νταλαμάγκος, Γιώργης Παρταλίδης
Μουσική – Τραγούδια: Σταμάτης Κραουνάκης
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμές εισιτηρίων: 23€ (κανονικό), 20€ (μειωμένο)
Προπώληση: more.com, Public