• 213-2072300-2

Ενημερωτική επίσκεψη των ΚΑΠΗ στο πλωτό Μουσείο Νεράϊδα


Ενημερωτική επίσκεψη των ΚΑΠΗ στο πλωτό Μουσείο Νεράϊδα


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Ιουλίου το απόγευμα η ενημερωτική επίσκεψη των ΚΑΠΗ του Βορείου Τομέα στο πλωτό Μουσείο Νεραϊδα, σε συνεργασία με το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Λάτση.

Ο Αντιδήμαρχος Προσχολικής Αγωγής και Τρίτης Ηλικίας Ευάγγελος Αραμπατζής και το Τμήμα ΚΑΠΗ Βορείου Τομέα οργάνωσαν την επίσκεψη στο πλωτό Μουσείο Νεραϊδα στον Φλοίσβο, όπου τα μέλη ενημερώθηκαν για την ασφάλεια των ατόμων τρίτης ηλικίας στο νερό. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, από τους 400 πνιγμούς που συμβαίνουν στη θάλασσα, το 80% αφορά άτομα άνω των 60 ετών.

Την ενημέρωση για την ασφάλεια στο υδάτινο περιβάλλον ανέλαβε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός SAFEWATER SPORTS, σε συνεργασία με το Υπουργείο Ναυτιλίας, το Δ.Σ., το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ.

Μετά την ενημέρωση, τα μέλη ξεναγήθηκαν στο πλοίο και απόλαυσαν έναν υπέροχο περίπατο στην παραλία του Φλοίσβου, με ποτά στα όμορφα στέκια, απολαμβάνοντας με ρομαντική διάθεση το γαλάζιο της θάλασσας.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός δήλωσε σχετικά: «Η ασφάλεια των ατόμων τρίτης ηλικίας είναι ύψιστης σημασίας και τέτοιες δράσεις συμβάλλουν ουσιαστικά στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας».


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ