• 213-2072300-2

Αποκατάσταση του φωτισμού σε κεντρικούς δρόμους των Αχαρνών


Αποκατάσταση του φωτισμού σε κεντρικούς δρόμους των Αχαρνών


Νέοι λαμπτήρες τοποθετήθηκαν στις κολώνες φωτισμού κεντρικών δρόμων των Αχαρνών που έμεναν χωρίς επαρκή φωτισμό το προηγούμενο διάστημα. Συγκεκριμένα, τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου αντικατέστησαν τους παλιούς και καμένους λαμπτήρες όπως και τα καλώδια που είχαν καταστραφεί κατά μήκος των Λεωφόρων Καραμανλή, Θρακομακεδόνων και σ΄ένα τμήμα της οδού Λιοσίων και της Δεκελείας.

Παράλληλα, εξασφάλισαν την ηλεκτροδότηση σε κολώνες που αντιμετώπιζαν πρόβλημα είτε με τα καλώδια είτε με την παροχή, με αποτέλεσμα να έχει ενισχυθεί ο φωτισμός του οδικού δικτύου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού του οδικού δικτύου και σε άλλες περιοχής της πόλης ενώ αναμένεται από την Περιφέρεια η εργολαβία για την αντικατάσταση του συνόλου των λαμπτήρων με σύγχρονες λάμπες Led.

Στόχος του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού και της Δημοτικής Αρχής είναι να αποκτήσουν οι Αχαρνές την εικόνα που τους αξίζει, με σύγχρονο φωτισμό σε κάθε γωνιά της πόλης και για όλους τους δημότες.


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ