• 213-2072300-2

Αναβαθμίζονται τρία ανοικτά γήπεδα των Αχαρνών.Υπογράφηκε η σχετική σύμβαση


Αναβαθμίζονται τρία ανοικτά γήπεδα των Αχαρνών.Υπογράφηκε η σχετική σύμβαση


Υπογράφηκε την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου η σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού και του αναδόχου εργολάβου για την αναβάθμιση και συντήρηση τριών ανοικτών γηπέδων του Δήμου υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
Συγκεκριμένα, οι επεμβάσεις αναβάθμισης και βελτίωσης θα πραγματοποιηθούν στα:
1)    Ανοικτό γήπεδο ποδοσφαίρου Αγίας Άννας
2)    Ανοικτό γήπεδο καλαθοσφαίρισης Αγίας Άννας
3)    Ανοικτό γήπεδο καλαθοσφαίρισης Αγίου Διονυσίου

Οι δράσεις αναβάθμισης και συντήρησης αφορούν στην αντικατάσταση του χλοοτάπητα του Γηπέδου Αγίας Άννας, στην αντικατάσταση των δαπέδων των αγωνιστικών χώρων των Γηπέδων καλαθοσφαίρισης και στην εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού σε αυτά καθώς και στην αντικατάσταση της περίφραξης του Γηπέδου καλαθοσφαίρισης Αγίας Άννας. Οι επεμβάσεις περιλαμβάνονται στην ενταγμένη Πράξη «Αναβάθμιση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Αχαρνών» στο πλαίσιο του Προγράμματος: «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II» και ο προϋπολογισμός τους  ανέρχεται στο ποσό των 251.530,19 €.

Στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος τόνισε: "Υλοποιούνται το ένα μετά το άλλο τα έργα που εντάξαμε σε χρηματοδοτικά εργαλεία, αν και δεν είχαμε βρει καμία έτοιμη μελέτη.
Υπογράψαμε με τον ανάδοχο εργολάβο τη σύμβαση για την αναβάθμιση και συντήρηση τριών ανοικτών γηπέδων σε Αγία Άννα και Άγιο Διονύσιο. Φτιάχνουμε τα ανοικτά γήπεδα της πόλης μας, βελτιώνουμε τις συνθήκες άθλησης των παιδιών μας. Και γι’ αυτό άμεσα θα μπουν ρε φάση υλοποίησης και άλλα έργα που αφορούν ακόμη περισσότερους αθλητικούς χώρου".

 


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ