• 213-2072300-2

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Δήμου Αχαρνών για την αποκατάσταση ζημιών στα 26ο και 29ο Δημοτικά Σχολεία στο Ολυμπιακό Χωριό


Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Δήμου Αχαρνών για την αποκατάσταση ζημιών στα 26ο και 29ο Δημοτικά Σχολεία στο Ολυμπιακό Χωριό


Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Δήμου Αχαρνών μετά τη διαπίστωση προβλήματος σε διάδρομο του κτηρίου, όπου στεγάζονται το 26ο και το 29ο Δημοτικά Σχολεία στο Ολυμπιακό Χωριό. Επιτόπου βρέθηκαν τόσο η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Κατσανδρή και ο πρόεδρος της Α’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Ορφανίδης, όσο και κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου. 

Στο πλαίσιο αυτό, συνεργεία εργάζονται για την αποκατάσταση της ζημιάς, ενώ θα πραγματοποιήσουν εργασίες σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του συγκροτήματος. Αξίζει να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο κτήριο έχουν πραγματοποιηθεί παρόμοιες εργασίες σε όλες τις σχολικές αίθουσες, έχει γίνει και σειρά άλλων εργασιών (βαψίματα, επισκευές κτλ), ενώ ούτε στη Διεύθυνση Παιδείας, ούτε στην αρμόδια Σχολική Επιτροπή έχει καταγραφεί κάποιο άλλο σχετικό αίτημα από το σχολείο.

Επιπλέον πραγματοποιούνται, περιοδικά, συνεχείς έλεγχοι σε όλα σχολεία του Δήμου μας για τον εντοπισμό τυχόν προβλημάτων.

Με δεδομένο ότι όλοι θέλουμε τα παιδιά μας να φιλοξενούνται σε ασφαλή σχολεία και παρά την περιορισμένη κρατική χρηματοδότηση, καθημερινά, σε κάποιο από τα περισσότερα από εκατό σχολεία μας πραγματοποιούνται έργα μικρότερης ή μεγαλύτερης κλίμακας.

Ο Δήμος Αχαρνών είναι πάντα στη διάθεση μαθητών και εκπαιδευτικών για να ανταποκριθεί σε κάθε αίτημα, καθότι κοινός μας στόχος είναι η δημιουργία των καλύτερων δυνατών συνθηκών για την εκπαιδευτική διαδικασία.


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ