• 213-2072300-2

1300 νέοι κάδοι απορριμμάτων τοποθετούνται στις γειτονιές του Δήμου Αχαρνών


1300 νέοι κάδοι απορριμμάτων τοποθετούνται στις γειτονιές του Δήμου Αχαρνών


Στην ανανέωση των κάδων απορριμμάτων, με ίδιους πόρους, σε κάθε γωνιά και γειτονιά των Αχαρνών, των Θρακομακεδόνων, της Βαρυμπόμπης και του Ολυμπιακού Χωριού, προχωρά  η Δημοτική Αρχή Αχαρνών, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των πολιτών και συμβάλλοντας στην καθαριότητα της πόλης.

Σε αυτό το πλαίσιο ξεκίνησε  η τοποθέτηση των πρώτων από τους 1.300 κάδους αποκομιδής που παρέλαβε ο Δήμος, ενώ το επόμενο διάστημα θα παραληφθούν και θα δοθούν άμεσα προς χρήση συνολικά 5.200 κάδοι, δίνοντας λύση στο χρόνιο πρόβλημα της έλλειψης κάδων και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για καθαρές γειτονιές.

Στην παραλαβή των νέων κάδων βρέθηκαν ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Στάθης Τοπαλίδης, που όλο αυτό το διάστημα προσπαθούν με κάθε τρόπο να ενισχύσουν τη Διεύθυνση Καθαριότητα, ούτως ώστε να είναι πιο αποτελεσματικό το έργο της και να βελτιωθεί η εικόνα της πόλης.

«Ήταν ένα από τα πρώτα θέματα που προσπαθήσαμε να δώσουμε λύση, καθώς για πολλά χρόνια δεν είχε γίνει προμήθεια κάδων από τον Δήμο μας. Η Διεύθυνση Καθαριότητας και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Στάθης Τοπαλίδης προχωράνε πλέον στην αντικατάσταση των παλαιών κάδων, ούτως ώστε να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες σε κάθε γειτονιά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος κ. Βρεττός.


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ