• 213-2072300-2

Συγκινητική η συμμετοχή των δημοτών στη δράση του Δήμου Αχαρνών και του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ


Συγκινητική η συμμετοχή των δημοτών στη δράση του Δήμου Αχαρνών και του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ


Ιδιαιτέρως θερμή και συγκινητική, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, ήταν η ανταπόκριση των συμπολιτών μας, στην εθελοντική δράση «Όλη η Αττική, μία Χριστουγεννιάτικη αγκαλιά για τα παιδιά» που πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Αχαρνών σε συνεργασία με το «Όλοι μαζί μπορούμε», το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, στο Δημαρχείο Αχαρνών.

Δώρα όπως παιχνίδια και βιβλία που δόθηκαν από καρδιάς από μικρούς και μεγάλους δημότες πρόκειται διανεμηθούν σε παιδιά ευπαθών ομάδων του Δήμου μέσω των Κοινωνικών Δομών προκειμένου να χαρίσουν χαμόγελα τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Τη δράση στήριξε ενεργά το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής με τους υπαλλήλους του οι οποίοι συγκέντρωναν τα δώρα καθώς  και ο αντιδήμαρχος της Δ/νσης,  Γιώργος Πετάκος.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός που συμμετείχε στη δράση  δήλωσε:

«Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα τις οικογένειες με μικρά παιδιά που με θέρμη παρέδιδαν στους υπαλλήλους της Κοινωνικής Πολιτικής τα χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Ο Δήμος μας συμμετέχει σε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης ιδίως όταν αυτές αφορούν τα παιδιά».


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ