• 213-2072300-2

Προσφορά αλληλεγγύης από τα Μοντεσσοριανά Σχολεία στο Δήμο Αχαρνών


Προσφορά αλληλεγγύης από τα Μοντεσσοριανά Σχολεία στο Δήμο Αχαρνών


Την ετήσια επίσκεψή τους στον δήμο Αχαρνών πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης 3 Φεβρουαρίου μαθητές και διοίκηση των Μοντεσσοριανών σχολείων, δημοτικό και γυμνάσιο «Παιδαγωγική Πρωτοπορία», για να παραδώσουν διατακτικές αγορών για τις ευπαθείς ομάδες του δήμου. 

Την αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από τον  διευθυντή των σχολείων Θανάση Ζαχόπουλο και τους μαθητές υποδέχθηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος κ. Σπύρος Βρεττός μαζί με τον αντιδήμαρχο κοινωνικής πολιτικής Γιώργο Πετάκο οι οποίοι παρέλαβαν τις σαράντα δύο (42) δωροεπιταγές των 50 ευρώ έκαστη,  που αγοράστηκαν με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το Χριστουγεννιάτικο bazaar του σχολείου.

Με συγκίνηση ο δήμαρχος Αχαρνών ευχαρίστησε τους μαθητές και τη διεύθυνση των σχολείων για τη βαθιά ανθρώπινη πρωτοβουλία τους, που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο και ευχήθηκε η ευαισθησία, αυτή, να  συντροφεύει τα παιδιά και στην ενήλικη ζωή τους.

Σημειώνεται ότι οι δωροεπιταγές θα διατεθούν μέσω των κοινωνικών δομών που λειτουργεί ο δήμος σε οικονομικά αδύναμους κατοίκους.


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ