• 213-2072300-2

Προγραμματική σύμβαση για την «Κατασκευή δρόμων στις Π.Ε. Αγίας Παρασκευής, Πανοράματος, Μπόσκιζας του Δήμου Αχαρνών».


Προγραμματική σύμβαση για την «Κατασκευή δρόμων στις Π.Ε. Αγίας Παρασκευής, Πανοράματος, Μπόσκιζας του Δήμου Αχαρνών».


Προγραμματική σύμβαση για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου των Αχαρνών, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας ύψους 3,1 εκ. ευρώ, υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός. Αντικείμενο του έργου είναι αφενός η βελτίωση του οδικού δικτύου της πόλης και αφετέρου η συμπλήρωση του εσωτερικού δικτύου με την προσθήκη νέων δρόμων οι οποίοι είτε είναι χωματόδρομοι είτε δεν έχουν διανοιχθεί. 

Συγκεκριμένα, το έργο προβλέπει την κατασκευή δρόμων συνολικού μήκους 9.275,00 μέτρων στις ΠΕ Αγ. Παρασκευής-Πανοράματος-Μπόσκιζας ενώ  στις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν περιλαμβάνονται εργασίες κατασκευής βάσης,  υπόβασης, κρασπεδορείθρων, όπου απαιτούνται, καθώς και εργασίες ασφαλτόστρωσης. Επίσης περιλαμβάνονται  εργασίες διανοίξεων (καθαίρεση και ανακατασκευή μαντρών) καθώς και η  πλακόστρωση των πεζοδρομίων.

Στις δηλώσεις του μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο δήμαρχος Αχαρνών ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη για τη διαχρονική στήριξη, επισημαίνοντας ότι αυτή την περίοδο εκτός από τα οδικά έργα πραγματοποιούνται στις Αχαρνές και κρίσιμα αντιπλημμυρικά έργα που εκκρεμούσαν χρόνια.

Από την πλευρά του, ο Περιφερειάρχης Αττικής υπογράμμισε πως η Περιφέρεια προχωρά σε αυτό το σημαντικό έργο για τις Αχαρνές μετά από προτεραιοποίηση των αναγκών της περιοχής.

«Μετά από αρκετά χρόνια συμβάλλουμε στην αναβάθμιση του οδικού δικτύου στις Αχαρνές προς όφελος της βελτίωσης της λειτουργικότητας της πόλης και της καλύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Κατά την υπογραφή που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας, παρόντες ήταν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής Θ. Αυγερινός, η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος τεχνικών έργων Ε. Κοσμίδη και η Διευθύντρια Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Μ. Μίσκα.

 

 

 


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ