• 213-2072300-2

Παρουσία των υπουργών Μ. Βορίδη και Στ. Πέτσα η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στους Θρακομακεδόνες


Παρουσία των υπουργών Μ. Βορίδη και Στ. Πέτσα η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στους Θρακομακεδόνες


Σε άκρως εορταστικό κλίμα και παρά το τσουχτερό κρύο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 17 Δεκεμβρίου, το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Θρακομακεδόνων.

Σε διάστημα λίγων ημερών ο δήμος Αχαρνών άναψε το δεύτερο εντυπωσιακό στολισμένο δέντρο πλημμυρίζοντας με φως μια, ακόμη, πλατεία της πόλης.

Οι φωτισμένες αψίδες και ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα που προέτρεψε τον κόσμο να επισκεφτεί την πλατεία Θρακομακεδόνων για να περπατήσει, να παίξει και να διασκεδάσει.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αχαρνών μαζί με τα παιδιά των καλλιτεχνικών τμημάτων της ΔΗΚΕΑ έκαναν ακόμα πιο γιορτινή την ατμόσφαιρα της εκδήλωσης, με τις μελωδίες τους.

Το κουμπί, για να ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο που κυριαρχεί στην πλατεία Θρακομακεδόνων πάτησε λίγο μετά τις 7.00 το απόγευμα ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός ο οποίος μοιράστηκε με τον κόσμο, το όραμα του ίδιου και των συνεργατών του,  η πόλη να είναι πιο φωτεινή και πιο γιορτινή παρά ποτέ τα φετινά Χριστούγεννα.

Στη συνέχεια ο δήμος φρόντισε να δώσει επιπλέον γιορτινό χρώμα με τα βεγγαλικά να φωτίζουν του ουρανό των Θρακομακεδόνων, ενώ ακολούθησε το γνωστό μουσικό συγκρότημα ENORASIS το οποίο ερμήνευσε ελληνικά τραγούδια κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία και το ενδιαφέρον τους, ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Βουλευτής ΝΔ Ανατολικής Αττικής Βασίλης Οικονόμου, ο αναπληρωτής Τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Πάνος Σκουρολιάκος, Αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων,  εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων κ.α.

 


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ