• 213-2072300-2

Παρεμβάσεις από το νέο έτος για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού στις λεωφορειακές γραμμές 755 και 755Β


Παρεμβάσεις από το νέο έτος για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού στις λεωφορειακές γραμμές 755 και 755Β


Συνεχίζονται οι διεκδικήσεις της Επιτροπής Συγκοινωνιών του Δήμου Αχαρνών για βελτίωση των συγκοινωνιακών όρων, με πύκνωση των δρομολογίων των λεωφορειακών γραμμών, καλύτερη στελέχωση και μεγαλύτερη κάλυψη των συνοικιών του δήμου.

Πρόσφατα, η  Επιτροπή στην οποία συμμετέχουν ο Αντιδήμαρχος Νίκος Ξαγοράρης και οι Μιχάλης Χριστοφορίδης, Διομήδης Καρακωνσταντής και ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Γιάννης Νίκας, με επιστολή της προς τον ΟΑΣΑ με τον οποίο διατηρεί μια γόνιμη συνεργασία, ζήτησε τη περαιτέρω βελτίωση των γραμμών 755 και 755Β που συνδέουν τις Κάτω Αχαρνές με το Ολυμπιακό Χωριό και στις οποίες παρατηρούνται καθυστερήσεις όπως και την ενίσχυση του Α10 και Β10.

Σε απάντησή του ο ΟΑΣΑ επισημαίνει ότι με την έναρξη του νέου έτους θα προχωρήσει σε παρεμβάσεις προκειμένου να υπάρξει εξομάλυνση του χρόνου αναμονής στις στάσεις και καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Αναφορικά με τις γραμμές Α10 και Β10 τονίζει ότι έχουν ενισχυθεί με επιπλέον οχήματα και βάρδιες . Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Οργανισμού οι γραμμές εξυπηρετούνται πλέον με 16 οχήματα που πραγματοποιούν 119 δρομολόγια στη γραμμή Α10 και 116 δρομολόγια στη γραμμή Β10.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η δημοτική αρχή προωθεί διαρκώς αιτήματα προς τον ΟΑΣΑ προκειμένου να  βελτιωθεί  η συγκοινωνιακή σύνδεση και να εξυπηρετηθούν οι συνδημότες μας.


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ