• 213-2072300-2

Ο Βασίλης Λαζάρου νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Πάρνηθας (ΣΥΝΠΑ)


Ο Βασίλης Λαζάρου νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Πάρνηθας (ΣΥΝΠΑ)


Ο Δημοτικός Σύμβουλος Αχαρνών Βασίλης Λαζάρου αναδείχθηκε νέος πρόεδρος του Συνδέσμου της Πάρνηθας (ΣΥΝΠΑ), κατά την εκλογική διαδικασία που έλαβε χώρα την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου.

Ο Δήμος Αχαρνών, ιδρυτικό μέλος του ΣΥΝΠΑ, συμμετείχε στη διαδικασία με τον δήμαρχο Σπύρο Βρεττό και τους αντιδημάρχους Μιχάλη Βρεττό και Νικόλαο Δαμάσκο, ενώ από τους άλλους δήμους-μέλη του Συνδέσμου, συμμετείχαν ο Δήμαρχος Φυλής και επί δύο θητείες πρόεδρος του συνδέσμου, Χρήστος Παππούς, ο δήμαρχος Ασπροπύργου Νίκος Μελετίου οι αντιδήμαρχοι Διονύσου Δημήτρης Χιώτης και  Ωρωπού Νικόλαος Τζεβελέκος και ο δημοτικός σύμβουλος Φυλής Γιώργος Σονίδης

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δήμος Αχαρνών αποτελεί τον μεγαλύτερο δήμο - μέλος του ΣΥΝΠΑ και συμμετέχει οικονομικά με το μεγαλύτερο ποσοστό, στηρίζοντας με συνέπεια και συνέχεια στο σημαντικό έργο του Συνδέσμου για την προστασία της Πάρνηθας. 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΝΠΑ που προέκυψε από τη διαδικασία είναι το εξής: Πρόεδρος: Βασίλης Λαζάρου, Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Χιώτης,  Μέλη Εκτελεστικής Επιτροπής: Βασίλης Λαζάρου , Δημήτρης Χιώτης,  Νικόλαος Τζεβελέκος και αναπληρωματικό μέλος Γιώργος Σονίδης. 

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, ο δήμαρχος Σπύρος Βρεττός, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η 15ετής θητεία του Βασίλη Λαζάρου στον ΣΥΝΠΑ, θα στεφθεί με επιτυχία.

Από την πλευρά του, ο κ. Λαζάρου ευχαρίστησε τα μέλη για την εκλογή του και την αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς τους στον Σύνδεσμο: «Ευχαριστώ πολύ για την εκλογή μου κυρίως όμως για την έμπρακτη στήριξη όλων. Θα πρέπει όλα τα μέλη του ΣΥΝΠΑ να θεωρούν δεδομένη τη ισότιμη αντιμετώπισή τους σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας. Άλλωστε η προσπάθειά μας είναι κοινή με αποκλειστικό στόχο την προστασία και την ανάδειξη της Πάρνηθας, του Εθνικού Δρυμού και του μεγαλύτερου πνεύμονα πρασίνου όλης της Αττικής».


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ