• 213-2072300-2

Ξεκίνησε η κατασκευή κυκλικών κόμβων στους Θρακομακεδόνες


Ξεκίνησε η κατασκευή κυκλικών κόμβων στους Θρακομακεδόνες


Ένα, ακόμη, σημαντικό  έργο υπέρ της αναβάθμισης και βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στον δήμο Αχαρνών πραγματοποιείται, αυτή την περίοδο, στην  πολεοδομική ενότητα των Θρακ/νων,  όπου κατασκευάζονται κυκλικοί κόμβοι.

Ειδικότερα, ξεκίνησαν την Τρίτη 30 Νοεμβρίου οι εργασίες διαμόρφωσης  κυκλικών κόμβων στην περιοχή των Θρακομακεδόνων, με τη συμβολή της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου και του αρμόδιου αντιδημάρχου Νικόλαου Δαμάσκου. Οι  ρυθμίσεις και διαμορφώσεις γίνονται  στη διασταύρωση «Μεγ.Αλεξάνδρου και Ορφέως» με σκοπό τη βελτίωση της κυκλοφορίας των οχημάτων και της ορατότητας στη συμβολή των οδών Μακεδονίας-Μεγ. Αλεξάνδρου. Επίσης, εργασίες μικρού κυκλικού κόμβου και σύνοδες διαμορφώσεις θα γίνουν και στη διασταύρωση «Μεγ. Αλεξάνδρου και Ολυμπίων» με σκοπό την αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας του παρακείμενου σχολικού συγκροτήματος και την ανάσχεση της ταχύτητας στην Μεγ. Αλεξάνδρου.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω των έργων πραγματοποιείται μερική προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής των λεωφορειακών γραμμών 725, 726,504 ως εξής:

Γραμμή 725 προς Θρακομακεδόνες: Από Αρχελάου, συνέχεια Μητροπόλεως, δεξιά Δημοκρίτου, αριστερά Μ. Αλεξάνδρου

Γραμμή 725 προς Αχαρνές:  Από Μ. Αλεξάνδρου δεξιά Δημοκρίτου αριστερά Μητροπόλεως, συνέχεια Αρχελάου, συνέχεια ως έχει.

Γραμμή 726 προς Θρακομακεδόνες: Από Ολυμπίων, αριστερά Ηφαιστίωνος, δεξιά Δημοκρίτου, αριστερά Μ. Αλεξάνδρου

Γραμμή 726 από Θρακομακεδόνες: Από Μ. Αλεξάνδρου, δεξιά Δημοκρίτου, αριστερά Ηφαιστίωνος, δεξιά Ολυμπίων, συνέχεια ως έχει.

Γραμμή 504 και 537 (η διαδρομή μέσω Θρακομακεδόνων) προς Θρακομακεδόνες: Από Ολυμπίων, αριστερά Ηφαιστίωνος, δεξιά Δημοκρίτου, αριστερά Μ. Αλεξάνδρου

  • Ιδρύεται με ευθύνη και μέριμνα του αναδόχου προσωρινή στάση επί της οδού Ηφαιστίωνος 125. Στάσεις θα πραγματοποιούνται στις ήδη υπάρχουσες.

Τα έργα θα πραγματοποιούνται από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου έως την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021, διάστημα κατά το οποίο θα διαρκέσουν και οι αλλαγές των δρομολογίων.


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ