• 213-2072300-2

Νέες εργολαβίες για συντήρηση δρόμων και κλειστών γυμναστηρίων υπέγραψε ο Δήμαρχος Αχαρνών

εργολάβοι

Νέες εργολαβίες για συντήρηση δρόμων και κλειστών γυμναστηρίων υπέγραψε ο Δήμαρχος Αχαρνών


Τρεις νέες εργολαβίες υπέγραψε πρόσφατα ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός στο πλαίσιο του σχεδιασμού για τη βελτίωση του μεγαλύτερου τμήματος του οδικού δικτύου της πόλης. Οι δύο πρώτες εργολαβίες οι οποίες αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα, αφορούν την ασφαλτόστρωση δρόμων του Κέντρου των Αχαρνών όπως και την ανακατασκευή και απόξεση οδοστρωμάτων του οδικού δικτύου. Η τρίτη εργολαβία αφορά την Αντικατάσταση αρμού συστολοδιαστολής στη γέφυρα της Δεκελείας. Ένα έργο που καθυστερούσε χρόνια, εισέρχεται πλέον στη φάση της υλοποίησης με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Νικόλαο Δαμάσκο να επιβλέπει την όλη διαδικασία. Σημειώνεται ότι για πολλά χρόνια οι ασφαλτοτάπητες σε όλη την επικράτεια του δήμου είχαν μείνει ασυντήρητοι, με συνέπεια να έχουν γεμίσει ανωμαλίες από την φθορά του χρόνου.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος υπέγραψε την αναβάθμιση και συντήρησης των κλειστών γυμναστηρίων του Δήμου Αχαρνών. Το έργο χρηματοδοτείται εν μέρει με ιδίους πόρους και το υπόλοιπο ποσό από το Πρόγραμμα "Φιλόδημος ΙΙ".

Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Αχαρνών: «Κάθε μέρα βάζουμε κι ένα λιθαράκι, αξιοποιώντας με σύνεση τους πόρους προς όφελος όλων των δημοτών και της ασφάλειας που προέχει στις μέρες μας».

 


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ