• 213-2072300-2

Με απόλυτη επιτυχία το bazaar της "Αρωγής" και του "Βαμβακάρειου Ξενώνα"


Με απόλυτη επιτυχία το bazaar της "Αρωγής" και του "Βαμβακάρειου Ξενώνα"


Ένα Χριστουγεννιάτικο Bazaar αγάπης διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία, δια ζώσης και ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, το Σαββατοκύριακο 4-5 Δεκεμβρίου, το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ «ΑΡΩΓΗ» και ο Βαμβακάρειος Ξενώνας του δήμου Αχαρνών. Ένα bazaar που αποτελεί, πλέον, θεσμό για τις Αχαρνές και πραγματοποιείται κάθε χρόνο, αν και πέρυσι λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών έγινε διαδικτυακά.

Τα χειροποίητα χριστουγεννιάτικα δώρα, οι κατασκευές, τα γούρια και τα γλυκίσματα  που έφτιαξαν τα παιδιά με τη βοήθεια των εκπαιδευτών και των εθελοντών, γέμισαν το χώρο με αγάπη και φως και αποτέλεσαν πόλο έλξης πολλών επισκεπτών οι οποίοι στήριξαν ουσιαστικά την προσπάθεια των ανθρώπων της «Αρωγής»

 Ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός επισκέφθηκε τον χώρο  του Χριστουγεννιάτικου bazaar , συνομίλησε και συνεχάρη την πρόεδρο του Δ.Σ Μαρία Μπούκη καθώς και τους λοιπούς συντελεστές, προσωπικό, παιδιά και εθελοντές, για την άρτια διοργάνωση του bazaar ενώ επανέλαβε τη βούληση του δήμου να στηρίξει πολύπλευρα τις δύο δομές.

Την προσπάθεια της «Αρωγής» ενίσχυσαν εμπράκτως ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως  κ. Αθηναγόρας, ο Αρχιμανδρίτης πατήρ Ιωάννης Ράπτης, οι βουλευτές Βασίλης Οικονόμου και Πάνος Σκουρολιάκος, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Γεωργία Βλάχου και Φωτεινή Δαλιάνη, οι αντιδήμαρχοι  Βασίλης Οικονόμου και Πάνος Σκουρολιάκος, Δήμαρχος Αχαρνών , οι αντιδήμαρχοι Αχαρνών, δημοτικοί σύμβουλοι, τα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ Αχαρνών-Θρακομακεδόνων κ.α

Η πρόεδρος των δύο δομών Μαρία Μπούκη ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους το μπαζάρ και συνέβαλαν στην επιτυχία του.


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ