• 213-2072300-2

Με απόλυτη επιτυχία η 6η Ανάβαση της Πάρνηθας με ιστορικά αυτοκίνητα


Με απόλυτη επιτυχία η 6η Ανάβαση της Πάρνηθας με ιστορικά αυτοκίνητα


Με επιτυχία και με τη συμμετοχή δεκάδων ιστορικών αυτοκινήτων πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 15 Μαϊου,  η 6η Ανάβαση Πάρνηθας από την E.O. FILPA και τον Δήμο Αχαρνών. Τα ιστορικά αυτοκίνητα έτρεξαν σε μια από τις ομορφότερες και πιο διαχρονικές διαδρομές μηχανοκίνητου αθλητισμού, η οποία ξεκίνησε από το Μετόχι και κατέληξε στο Μπάφι. Η ανάβαση χάρισε μοναδικές στιγμές στους λάτρεις των ιστορικών αυτοκινήτων, ενώ όλοι επισήμαναν την εξαιρετική διοργάνωση.

Η φετινή απονομή που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Θρακομακεδόνων από τον Δήμο Αχαρνών, παρουσία πλήθους κόσμου και επισήμων, διέθετε και μια πρωτιά καθώς απονεμήθηκε ένα νέο έπαθλο, το Master Trophy, για βετεράνους οδηγούς και επετειακά αυτοκίνητα. Γι΄ άλλη μια φορά, ο Δήμος Αχαρνών  απέδειξε ότι στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που αναδεικνύει τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας και αποτελεί πηγή εξωστρέφειας προς κάθε κατεύθυνση.

Το «παρών» έδωσαν η Yφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Μεταφορών Γιάννης Ξιφαράς, ο Βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Θανάσης Κατσιγιάννης. Επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Βρεττός, Δημήτριος Κωφός, Χριστίνα  Κατσανδρή,  Νίκος Δαμάσκος, Γιώργος Σιδηρόπουλος, Στάθης Τοπαλίδης, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Γιάννης Νίκας και ο Δ/νων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής, Γιάννης Μίχας.

 

 

 

 


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ