• 213-2072300-2

Μεγάλη συμμετοχή των δημοτών στα rapid test που έγιναν στο Δημαρχείο Αχαρνών από κλιμάκια της Περιφέρειας και του ΙΣΑ


Μεγάλη συμμετοχή των δημοτών στα rapid test που έγιναν στο Δημαρχείο Αχαρνών από κλιμάκια της Περιφέρειας και του ΙΣΑ


Στο Δήμο Αχαρνών βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου, κλιμάκια ιατρών και Νοσηλευτών της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αχαρνών, τα οποία πραγματοποίησαν διακόσιους εβδομήντα τρεις (273) δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test). Οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν ήταν απολύτως σύμφωνες με τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Στην δράση έδωσαν το παρών ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός και ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Νίκος Πέππας. «Σήμερα διενεργούνται στον Δήμο μας δωρεάν rapid test από κλιμάκιο της Περιφέρειας και του ΙΣΑ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη κ. Πατούλη για τη σημερινή δράση με τα δωρεάν rapid test για τους δημότες των Αχαρνών, αλλά και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Πέππα, με πρωτοβουλία του οποίου μας επισκέφθηκε το υγειονομικό κλιμάκιο. Κάθε τέτοια ενέργεια είναι ευπρόσδεκτη, καθώς συμβάλλει στην κοινή προσπάθεια για να περιοριστεί η μετάδοση του κορονοϊού. Με την πανδημία να βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή, οφείλουμε όλοι να είμαστε προσεκτικοί και να λαμβάνουμε όλα τα μέτρα για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης».

Παράλληλα ο Δήμαρχος Αχαρνών εξήρε την προσφορά των συμμετεχόντων ιατρών και νοσηλευτών και τους ευχαρίστησε για την οργάνωση και τη λειτουργία. Παρών στη διαδικασία ήταν και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γιώργος Πετάκος. 

 


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ