• 213-2072300-2

Θεσμός το Πανελλήνιο κύπελλο Mountainbike Downhill για τον Δήμο Αχαρνών


Θεσμός το Πανελλήνιο κύπελλο Mountainbike Downhill για τον Δήμο Αχαρνών


Με επιτυχία και δεκάδες συμμετοχές απ’ όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο κύπελλο Mountain bike Dowhill, την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, στο Μετόχι της Πάρνηθας.

Ο Δήμος Αχαρνών και η ΔΗΦΑ σε συνεργασία με την εταιρία Cravity Freaks πραγματοποίησαν μια άρτια διοργάνωση κι έναν από τους καλύτερους αγώνες downhill της χρονιάς αποδεικνύοντας, γι άλλη μια φορά, τη στήριξη του δήμου στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Αναβάτες κάθε ηλικίας συμμετείχαν σε 4 διαφορετικές κατηγορίες και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα με άκρως εντυπωσιακά άλματα.

Η πίστα του αγώνα είχε μήκος 1,5 χιλιόμετρα, με απολαυστική ροή, όμορφα άλματα, τμήματα με υψηλές ταχύτητες και δύο σημεία με κλίση.

Στο Roz Parnithas Trail, παρευρέθηκε πλήθος κόσμου και στελέχη της Διοίκησης του Δήμου, όπου όλοι εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους, τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, ο οποίος παρακολούθησε τις προσπάθειες των αθλητών, δήλωσε: «Ο Δήμος Αχαρνών στηρίζει έμπρακτα την ορεινή ποδηλασία και τον αθλητισμό των νέων παιδιών που με θέληση και σκληρή προπόνηση μας εξέπληξαν με τις ωραίες φιγούρες και τα άλματα τους. Οι Αχαρνές εκτός από μια ιστορική πόλη στους πρόποδες της Πάρνηθας αναδεικνύεται και ως ένας προορισμός με μαγευτικά τοπία έτοιμα για αθλητικές δραστηριότητές.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, μικρούς και μεγάλους που έλαβαν μέρος καθώς και στην πρόεδρο της ΔΗΦΑ Αγγελική Ζαχαριάδη στους Gravith freaks  και όλους όσοι συνέβαλαν στην άρτια οργάνωση της  εκδήλωσης».


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ