• 213-2072300-2

Ευχές αντάλλαξε ο Δήμαρχος Αχαρνών με τους εργαζόμενους του Δήμου


Ευχές αντάλλαξε ο Δήμαρχος Αχαρνών με τους εργαζόμενους του Δήμου


Τις καθιερωμένες ευχές ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αντάλλαξε ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός και μέλη της Δημοτικής Αρχής, με τους υπαλλήλους του Δήμου. Ο κ. Βρεττός επισκέφθηκε όλες τις υπηρεσίες στο κεντρικό κτίριο του Δημαρχείου όπως και τις αποκεντρωμένες Δ/νσεις του Δήμου  και τα εξωτερικά συνεργεία (ΚΕΠ, ΔΗΚΕΑ, Στόλος, Νεκροταφείο, Βαμβακάρειο, Κοινοτικό Κατάστημα Θρακομακεδόνων κ.α.) και ευχήθηκε στους εργαζόμενους η νέα χρονιά να αποτελέσει αφετηρία δημιουργίας με υγεία για όλους και με αισιοδοξία.

Στις συνομιλίες που είχε με τους υπαλλήλους, ο κ. Βρεττός δεν παρέλειψε να αναφερθεί, όπως πράττει συχνά, στην εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει με τις υπηρεσίες και στο υψηλό αίσθημα ευθύνης που διέπει τους εργαζόμενους, χάρη στο οποίο ο Δήμος έχει αποκτήσει μια νέα προοπτική.

Τον  Δήμαρχο Αχαρνών συνόδευαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θέμης Οικονόμου, οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Βρεττός, Νικόλαος Δαμάσκος, Χριστίνα Κατσανδρή, Δημήτρης Κωφός, Νίκος Ξαγοράρης, Γιώργος Πετάκος, Γιώργος Σιδηρόπουλος και Στάθης Τοπαλίδης, η Πρόεδρος της ΔΗΦΑ Αγγελική Ζαχαριάδη, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Γιάννης Νίκας, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου της «Αρωγής» και του «Βαμβακάρειου Ξενώνα» Μαρία Μπούκη, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Χαράλαμπος Ορφανίδης και ο πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού Γιάννης Μίχας.

,


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ