• 213-2072300-2

Επιστροφή στην κανονικότητα με εκδρομή για τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών


Επιστροφή στην κανονικότητα με εκδρομή για τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών


Η επιστροφή στην κανονικότητα και ο σταδιακός τερματισμός της κοινωνικής αποστασιοποίησης επιτυγχάνεται βήμα- βήμα στα ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών. Μετά τη βραχεία παραμονή στον χώρο των ΚΑΠΗ και την έναρξη λειτουργίας ομάδων δημιουργικής απασχόλησης, τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών ξεκίνησαν και την πραγματοποίηση εκδρομών.

Τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα που είναι σε ισχύ, αλλά με αίσθημα χαράς και αισιοδοξίας, η Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών διοργάνωσε μονοήμερη εκδρομή για τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών στην Εύβοια και την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Άρμα. Καθ’ όλη τη διάρκεια των περιορισμών και των μέτρων κατά της Covid-19, η Διοίκηση και το προσωπικό της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών, στάθηκαν δίπλα στους ηλικιωμένους με κατ’ οίκον επισκέψεις και εμβολιασμούς αλλά και με συνταγογράφηση ή άλλες υπηρεσίες υγείας.

Πλέον, η Διοίκηση και προσωπικό της Δημοτική Φροντίδας Αχαρνών έχουν την ευκαιρία να στέκονται στην κυριολεξία δίπλα στους ηλικιωμένους και τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών και ευχή όλων δεν είναι άλλη από το διατηρηθεί και να εξομαλυνθεί ακόμη περισσότερο αυτή η κατάσταση και να επέλθει η πολυπόθητη επιστροφή στην κανονικότητα.


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ