• 213-2072300-2

Επίσκεψη του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστου Τριαντόπουλου στο Δήμο Αχαρνών

Βρεττός_Τριαντόπουλος

Επίσκεψη του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστου Τριαντόπουλου στο Δήμο Αχαρνών


Συνάντηση με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστο Τριαντόπουλο με αρμοδιότητα στα θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές πραγματοποίησε σήμερα (16/3) ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός. Αρχικά ο Δήμαρχος υποδέχθηκε τον κ. Τριαντόπουλο στο Δημαρχείο με τη συνάντηση να έχει ως κύριο θέμα τις επιπτώσεις των πυρκαγιών του καλοκαιριού που έπληξαν τον Δήμο και ιδιαίτερα την περιοχή της Βαρυμπόμπης και των Θρακομακεδόνων. Στο επίκεντρο της ενημέρωσης βρέθηκε η ανάγκη για την πραγματοποίηση συγκεκριμένων έργων, όπως δημιουργία οδών διαφυγής και βελτιωτικά έργα σε ρέματα της περιοχής.

Μετά τη σχετική ενημέρωση ο κ. Τριαντόπουλος είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει αυτοψία στα συγκεκριμένα σημεία. Συγκεκριμένα επισκέφθηκε την περιοχή της Φλόγας, ενώ διαπίστωσε και την ανάγκη πραγματοποίησης εργασιών σε τρία διαφορετικά ρέματα της περιοχής της Βαρυμπόμπης. Παράλληλα οριοθέτησε τις επόμενες ενέργειες - ούτως ώστε να υπάρξει όσο το δυνατόν πιο άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων – όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

«Με μεγάλη μου χαρά υποδέχθηκα σήμερα τον υφυπουργό κ. Τριαντόπουλο, ο οποίος μετά την αυτοψία που πραγματοποιήσαμε διαπίστωσε την ανάγκη για άμεσες επεμβάσεις, προκειμένου να αποφευχθούν νέα προβλήματα μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού. Τον ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον που έδειξε και για τη σπουδή με την οποία αντιμετώπισε τα αιτήματά μας, αντιλαμβανόμενος και ο ίδιος την αναγκαιότητα των συγκεκριμένων έργων και ελπίζω σύντομα να προχωρήσουμε στην υλοποίησή τους», τόνισε ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός στο περιθώριο της επίσκεψης.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και ο βουλευτής Αν. Αττικής κ. Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος  είχε παρέμβει για το θέμα και με ερώτησή του στη Βουλή και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Αθ. Κατσιγιάννης.

 


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ