• 213-2072300-2

Διανομή προϊόντων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ μηνός Δεκεμβρίου 2021


Διανομή προϊόντων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ μηνός Δεκεμβρίου 2021


Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γεώργιος Πετάκος, ενημερώνει τους Δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν επιλέξει να είναι ωφελούμενοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», ότι η διανομή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί την από την Δευτέρα 27 έως και την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021 από τις 09:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ., στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου επί της οδού Αχαρνέων Ιππέων & Μεγάλου Βασιλείου στην περιοχή του Προφήτη Ηλία.

Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι ελαιόλαδο, φακές, φασόλια, ζυμαρικά, μοσχάρι, κοτόπουλο νωπό, χοιρινό κρέας, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ, ρύζι, αλεύρι,  χυλοπίτες, φρυγανιές, οπωροκηπευτικά, φέτα.

Οι δικαιούχοι, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί, με την επίδειξη του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας και του αριθμού ΑΜΚΑ (σε επίσημο έγγραφο) κατόπιν μηνύματος με αλφαβητική σειρά, ως εξής :

ΔΕΥΤΕΡΑ 27/12/2021 9:00π.μ. - 12:00π.μ. Α-Κ

                                        12:00Μμ.μ.-15:00μ.μ. Λ-Ν

ΤΡΙΤΗ 28/12/2021 9:00π.μ. - 12:00π.μ. Ξ-Σ

                                  12:00Μμ.μ.-15:00μ.μ. Τ-Ψ

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση του ωφελούμενου, με σφραγίδα βεβαίωσης γνησίου της υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο, έχοντας μαζί και τον αριθμό ΑΜΚΑ του ωφελούμενου (σε επίσημο έγγραφο).

Επισημαίνεται ότι προκειμένου να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και προς αποφυγή καταστάσεων συνωστισμού, οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα SMS για την ακριβή ημέρα και ώρα κατά την οποία θα πρέπει να προσέλθουν προκειμένου να παραλάβουν τα προϊόντα που τους αναλογούν.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από όλους
  • Ο κάθε δικαιούχος να φέρει μαζί του το δικό του στυλό


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ