• 213-2072300-2

Έκθεση αυτοψίας πληγέντος κτηρίου από τις πυρκαγιές


Έκθεση αυτοψίας πληγέντος κτηρίου από τις πυρκαγιές


Ο Δήμος Αχαρνών ενημερώνει όλους τους δημότες που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές του Αυγούστου ότι σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Τομέα Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Αν. Αττικής εφόσον επιθυμούν να πραγματοποιηθεί έλεγχος από Μηχανικούς της Υπηρεσίας σε πληγέν κτήριο

  • είτε διότι δεν έχει πραγματοποιηθεί καθόλου αυτοψία στο εν λόγω ακίνητο
  • είτε διότι αιτιολογημένα επιθυμούν επανεκτίμηση των βλαβών

Θα πρέπει να υποβληθεί εμπρόθεσμη αίτηση στην Υπηρεσία έως 3 μήνες από τη δημοσίευσης της σχετικής απόφασης, δηλαδή μέχρι την 18η Νοεμβρίου 2021.

Η φόρμα της αίτησης θα πρέπει να υποβάλλεται συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τον/τη ψιλό κύριο, επικαρπωτή ή τον/την έχοντα/-ουσα την πλήρη κυριότητα ή τον/τη διαχειριστή/-τρια (σε περίπτωση διηρημένης ιδιοκτησίας) του κτηρίου που επλήγη από την πυρκαγιά και να συνοδεύεται από:

  • φωτοαντίγραφο ταυτότητας,
  • τίτλους ιδιοκτησίας,
  • οδοιπορικό σκαρίφημα και
  • φωτογραφίες του πληγέντος κτηρίου (με ονοματεπώνυμο και υπογραφή ιδιοκτήτη).

Η υποβολή μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: taefkaa@ggde.gr (στην περίπτωση αυτή η πρωτότυπη αίτηση και οι υπογεγραμμένες φωτογραφίες θα παραδίδονται στους Μηχανικούς της Υπηρεσίας κατά τη διενέργεια της αυτοψίας) είτε μέσω ταχυδρομείου με ταχυδρομική αποστολή ή μέσω ιδιωτικής εταιρείας μεταφορών (courier) στη διεύθυνση 24ο χλμ. Λ. Μαραθώνος, Διασταύρωση Ραφήνας, Τ.Κ. 19009, Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου στον Τομέα Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Ανατολικής Αττικής (Τ.Α.Ε.Φ.Κ.-Α.Α.).

Υπάρχει δυνατότητα υποβολής της αίτησης (με τα δικαιολογητικά που τη συνοδεύουν) απευθείας στον Τομέα, από τον αιτούντα/την αιτούσα [ή από αντίκλητο (με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας)], η οποία όμως στο πλαίσιο προστασίας από τη μετάδοση του κορονοϊού (COVID-19) καλό είναι να πραγματοποιείται περιορισμένα, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός και να εξασφαλίζεται η τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων χωρίς δική σας περαιτέρω ταλαιπωρία.

Κατεβάστε την Αίτηση ΕΔΩ

ΤΟΜΕΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Τ.Α.Ε.Φ.Κ.-Α.Α.)

24ο ΧΛΜ. Λ. Μαραθώνος (Διασταύρωση Ραφήνας), 19009 Ραφήνα, τηλ.: 22944 40030


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ