Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English
ΔΤ: Στις Βιβλιοθήκες ο κόσμος είναι πολύχρωμος
Ο Δήμος Αχαρνών και η Δημοτική Βιβλιοθήκη συμμετέχουν για δεύτερη συνεχή χρονιά στην καλοκαιρινή εκστρατεία προώθησης της ανάγνωσης και της δημιουργικότητας, σε συνεργασία με τη Future Library και με την αποκλειστική χρηματοδότηση του Ιδρύματος «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ».
Περισσότερα


ΔΤ :Θεσμός το Φεστιβάλ Αγροτικών Προϊόντων & Πολιτισμού
Πιστεύουμε ότι ο θεσμός αυτός αγκαλιάστηκε περισσότερο από κάθε άλλη φορά από τον κόσμο της πόλης μας, στηριχτήκαμε στις δομές του Δήμου μας και ευχόμαστε το 4ο Φεστιβάλ να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.
Περισσότερα


Εκδόθηκαν ήδη τα πρώτα εντάλματα πληρωμής
Σύμφωνα με την απόφαση 158/13-05-2013 που έλαβε το δημοτικό συμβούλιο όσοι υπογράψουν τον εξώδικο συμβιβασμό θα εξοφληθούν μέσα σε χρονικό διάστημα 60 ήμερων Ήδη σήμερα έχουν εκδοθεί τα πρώτα εντάλματα πληρωμής.
Περισσότερα


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ανακοινώνουμε στους κατοίκους του Δήμου Αχαρνών ότι την ΤΡΙΤΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013, στο Δημάρχειο Αχαρνών, από 09:00π.μ. - 13:00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Αιμοδοσία, από τη Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ. ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ να πάρετε μέρος στο υψηλό έργο ανθρώπινης Αλληλεγγύης κ
Περισσότερα


Δ.Τ: Εμβολιασμός σε ανασφαλιστά παιδιά
Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών, σε συνεργασία με την Μ.Κ.Ο. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, πραγματοποίησε εμβολιασμούς στα ανασφάλιστα παιδιά του Δήμου μας, στα πλαίσια του προγράμματος: «Εμβολιάζουμε παιδιά ανασφάλιστα όχι απροστάτευτα».
Περισσότερα


Ανακοίνωση για πρόσληψη προσωπικου
Το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο του Δήμου Αχαρνών " ΝΙΟΒΗ " πρόκειται να προσλάβει προσωπικό - για την κάλυψη των αναγκών του - με ειδικότητες: I. Λογοθεραπευτή (ΤΕ) II. Εργοθεραπευτή (ΤΕ) III. Κοινωνικό Λειτουργό (ΤΕ) IV. Ψυχολόγο (ΠΕ)
Περισσότερα


19o Παιδικό Φεστιβάλ
Περισσότερα


1 ... 399 400 401 402 403 404 405 ... 413
 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.