Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

«Κοινωνική Λαϊκή Αγορά»

Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν οι δημότες, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ Γιώργος Πετάκος και Γιάννης Καλάργαλης ενισχύουν το κοινωνικό έργο του Δήμου Αχαρνών με τη λειτουργία στις 23 Δεκεμβρίου Κοινωνικής Λαϊκής.

Η λειτουργία της λαϊκής συμβάλλει στο έργο της κοινωνικής πολιτικής συμπληρώνοντας δράσεις όπως διανομή τροφίμων σε άπορους, σπιτική κουζίνα, συσσίτια, κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό ιατρείο, κοινωνικό φαρμακείο.

Η λαϊκή απευθύνεται σε οικονομικά αδύνατους συμπολίτες μας και όπως προαναφέρθηκε θα διεξαχθεί στις 23 Δεκεμβρίου στην οδό Αθ.Μπόσδα (έμπροσθεν Δημαρχείου) από τις 09:00  -12:00 με τρόφιμα που θα προσφέρει η Ομοσπονδία Λαϊκών Αγορών Αττικής.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προμηθευτούν από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αχαρνών κάρτα  που θα τους επιτρέπει την είσοδο στην λαϊκή αγορά.

Την κάρτα μπορείτε να την παραλάβετε την Τρίτη και την Τετάρτη (18 και 19 Δεκεμβρίου) από τις 10:00 - 12:00 στο ισόγειο του Δημαρχείου (πληροφορίες στο τηλ: 2102415456
 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.