Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Διανομή προϊόντων (ΤΕΒΑ) από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αχαρνών
Στις 21, 22 και 23 Δεκεμβρίου 2020, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γιώργος Πετάκος με το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών σε συνεργασία με το Διευρυμένο Κέντρο Κοινότητας (Κεντρική Δομή και Παράρτημα Ρομά) ενόψει της εορτής των Χριστουγέννων, προχώρησε σε διανομή προϊόντων στους δικαιούχους Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), σύμφωνα με το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ). Η διανομή πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στην οδό Αχαρνέων Ιππέων και Μεγάλου Βασιλείου στις εργατικές κατοικίες του Δήμου Αχαρνών.  

Συνολικά, 1.246 οικογένειες έλαβαν νωπά προϊόντα (κοτόπουλο, μοσχάρι, χοιρινό), είδη παντοπωλείου (ρύζι, κριθαράκι, γάλα, φακές, ζάχαρη, αλεύρι, χυλοπίτες, ελαιόλαδο, φρυγανιές), χαρτί υγείας.

Επισημαίνεται, ότι λόγω των έκτακτων μέτρων για τον Covid-19, η διανομή διήρκησε τρεις μέρες από τις 9.00 π.μ. έως τις 17.00 μ.μ. όπου οι δικαιούχοι προσέρχονταν για την παραλαβή των προϊόντων τους κατόπιν ραντεβού και ενημέρωσης μέσω σχετικού μηνύματος. Επιπλέον, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας όπως η τήρηση των αποστάσεων, η χρήση αλκοολούχου αντισηπτικού και η χρήση μάσκας. Ακόμα, ο κάθε δικαιούχος είχε το δικό του στυλό για την παραλαβή των προϊόντων του σύμφωνα με τις οδηγίες του μηνύματος.    

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.