Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Γνωστοποίηση λειτουργίας Κοινωνικής Ιματιοθήκης από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών
Ο Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, και το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Δομή παροχής Βασικών Αγαθών, Κοινωνικό Παντοπωλείο» Δήμου Αχαρνών με κωδικό ΟΠΣ(MIS) 5001330 του επιχειρησιακού προγράμματος Αττική 2014-2020» σας γνωστοποιεί ότι λειτουργεί και η Κοινωνική Ιματιοθήκη στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Στην Κοινωνική Ιματιοθήκη θα βρείτε σε καλή κατάσταση μεταχειρισμένα είδη ένδυσης και υπόδησης, παιχνίδια, βιβλία, βρεφικό εξοπλισμό, οικιακό εξοπλισμό, σχολικό εξοπλισμό, κλινοσκεπάσματα.

Τα είδη αυτά, διανέμονται στους ωφελούμενους της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών, κατόπιν αιτήσεως τους και έγκριση αυτής από την Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αχαρνών, καθώς και σε ανθρώπους που αποδεδειγμένα έχουν ανάγκες  σε ρουχισμό και σε άλλα είδη  κατόπιν Κοινωνικής Έκθεσης της Κοινωνικής Υπηρεσίας που έχουν απευθυνθεί.  Για περισσότερες πληροφορίες  μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθυνθούν στη Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών Κοινωνικό Παντοπωλείο, που βρίσκεται επί των οδών Αχαρνέων Ιππέων και Μεγάλου Βασιλείου, Προφήτη Ηλία στις Εργατικές Κατοικίες Μενίδι , τηλέφωνο επικοινωνίας 2102463543,κατά τις ώρες 9:00 με 13:00.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΠΕΤΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.