Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Συνεχίζει ενεργά στην εκστρατεία ενημέρωσης για την αποτροπή μετάδοσης του COVID-19 ο Δήμος Αχαρνών


 

 

 Ο Δήμος Αχαρνών, στα πλαίσια της ενεργής συμμετοχής του στην προσπάθεια αποτροπής μετάδοσης του κορωνοϊού, εκπόνησε και δημοσιοποίησε ευρέως αφίσα με θέμα: «ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ». Σκοπός είναι η πρόληψη και η αποτροπή μετάδοσης του νέου κορωνοϊού COVID 19 στον εργασιακό χώρο, αλλά και στην κοινότητα. Οι οδηγίες αφορούν τόσο τους εργαζόμενους όσο και  τους δημότες για τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας. Την επιμέλεια και σύνταξη των οδηγιών της αφίσας είχε ο Δρ Σαμουήλ Ζορμπάς, MD, MSc, Ειδικός Ιατρός Εργασίας του Δήμου Αχαρνών. Η δράση του Δήμου Αχαρνών, η οποία συμπληρώνει τις εθνικές πολιτικές, αποβλέπει στη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας.

 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.