Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Τακτική διανομή προϊόντων από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών
Ο Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής κ. Στάθης Τοπαλίδης, και το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής στα πλαίσια υλοποίησης της πράξης «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών, Κοινωνικό Παντοπωλείο» Δήμου Αχαρνών με κωδικό ΟΠΣ(MIS) 5001330 του επιχειρησιακού προγράμματος Αττική 2014-2020» ενημερώνουν τους δημότες ότι στις 19/3/2020 πραγματοποιήθηκε η τακτική διανομή, που αφορούσε τους μήνες Ιανουάριο -Φεβρουάριο και Μάρτιο στους ενταγμένους ωφελούμενους Α’ Εξαμήνου 2020 της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών, κατόπιν αιτήσεώς τους και έγκρισης αυτής από την Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αχαρνών.

Επιπρόσθετα στους δικαιούχους δόθηκαν επιταγές για εξαργύρωση  σε καταστήματα του Σκλαβενίτη, χορηγία από τα Μοντεσσοριανά σχολεία και από την οικογένεια της Ελένης Σαχσανίδη εις μνήμην της, διαμέσου της  Αρωγής.

Διανεμήθηκαν τα παρακάτω προϊόντα:

  • Προϊόντα μακράς διαρκείας (λάδι, μακαρόνια, ρύζι, ζάχαρη, γάλα, αλάτι, ντοματοχυμός, όσπρια, φρυγανιές κ.α.)
  • Προϊόντα καθαρισμού (υγρό για τα πιάτα, σαπούνια, προϊόντα περιόδου κ.α.) 
  • Κατεψυγμένα κρέατα
  • Λάμπες  κ.α.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής

       ΣΤΑΘΗΣ ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ


 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.