Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Συνέχεια κοντά στους μαθητές η Διεύθυνση Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας
Μία ακόμη δράση ενημέρωσης μαθητών της πόλης πραγματοποίησε το τμήμα Αγροτικής Παραγωγής και Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Αχαρνών. Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Αγγελος Αρμπαντζής σε συνεργασία με τα στελέχη της διεύθυνσης βρίσκονται σε κάθε ευκαιρία σε σχολεία, προκειμένου να ενημερώσουν τους μαθητές για τη φιλοζωία, αλλά και να τους παράσχουν χρήσιμες πληροφορίες για τα αδέσποτα και τα δεσποζόμενα ζώα.

Τα στελέχη της Διεύθυνσης, αυτή τη φορά αποδεχόμενοι τη σχετική πρόσκληση, βρέθηκαν στο 3ο Γυμνάσιο, προκειμένου να μυήσουν τα παιδιά στα μυστικά της ζωοφιλίας, να απαντήσουν στα ερωτήματά τους και να τους «διδάξουν» τους κανόνες που απαιτεί το μεγάλωμα ενός ζώου και η συμβίωση μαζί του.

Ο Αντιδήμαρχος Αγγελος Αραμπατζής και η Διεύθυνση Τοπικής και Οικονομικής Ανάπτυξης ευχαριστούν τόσο τα παιδιά για τη συμμετοχή τους, όσο και τους εκπαιδευτικούς για τη στήριξη της προσπάθειάς τους, η οποία θα συνεχιστεί με ανάλογες δράσεις.  

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.