Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Μεγάλη ανταπόκριση για το πρόγραμμα «Δωρεάν εξέταση πελματογραφημάτων» της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών


 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι δωρεάν εξετάσεις πελματογραφημάτων που διοργάνωσε η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με τις εταιρείες Cielo Foot Specialists και Φροντίδα Αθλητή.

Μεγάλος αριθμός δημοτών των Αχαρνών προσήλθε για να ενημερωθεί  για τα νεότερα δεδομένα γύρω από τη σκελετική υγεία και να πραγματοποιήσει δωρεάν πελματογράφημα.

Η ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από εξειδικευμένους επιστήμονες κατά το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 17/02/2020 έως και την Παρασκευή 21/02/2020, οκτώ ώρες καθημερινά, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου και εξετάστηκαν συνολικά περί τα 200 άτομα.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της εκδήλωσης αποτέλεσε ιδέα και πρωτοβουλία του Τμήματος Προστασίας  και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής.

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.