Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Ενημέρωση των μαθητών του 22ου Δημοτικού για την ευαισθητοποίηση στη ζωοφιλία


 

 

 Συνεχίζονται με συνέπεια και ιδιαίτερη ανταπόκριση οι δράσεις του τμήματος Αγροτικής Παραγωγής και Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Αχαρνών. Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Αγγελος Αραμπαντζής σε συνεργασία με τα στελέχη του τμήματος φροντίζουν με κάθε ευκαιρία να βρεθούν στα σχολεία και να ενημερώσουν τους μαθητές για τη φιλοξενία των αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων. Σε αυτό το πλαίσιο μετά από τη σχετική πρόσκληση, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου βρέθηκαν στο 22ο Δημοτικό Σχολείο (Σπάρτης και Μητρομάρα, Λαθέα).

Εκεί τόσο ο εκπαιδευτής Αντώνης Σουλης όσο και ο κ. Νικήτας Ραφαηλίδης είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν στα παιδιά και να απαντήσουν στα δικά τους ερωτήματα που αφορούν τα αδέσποτα ζώα. Έχοντας ως βασικό θέμα την ευαισθητοποίηση στη ζωοφιλία και αυτή η παρουσίαση αποσκοπεί στην καλλιέργεια ζωοφιλικής παιδείας ήδη από την κρίσιμη παιδική ηλικία. Παράλληλα αναφέρθηκαν σε κανόνες που διέπουν τη φιλοξενία των δεσποζόμενων ζώων, ούτως ώστε να γίνει αντιληπτή η υπευθυνότητα που απαιτείται.

Η Διεύθυνση Τοπικής και Οικονομικής Ανάπτυξης ευχαριστεί τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά για τη συνεργασία τους και θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση.

 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.