Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Ενημέρωση σχετικά με την περίθαλψη αδέσποτων ζώων
Ο Δήμος Αχαρνών, η Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και το Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής και Τουριστικής Ανάπτυξης ενημερώνουν ότι με την με αριθμό πρωτοκόλλου 59580 σύμβαση, από 30/12/2019, έχει υπογραφεί συνεργασία με την εταιρία του κτηνιάτρου κ. Εμμανουήλ Καλανόψη για διαχείριση – περίθαλψη αδέσποτων ζώων του δήμου μας.

Ο ανάδοχος κτηνίατρος θα περιθάλπει τα έκτακτα περιστατικά που αφορούν αδέσποτους σκύλους, σε μέρες και ώρες που δεν λειτουργεί το ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ., το οποίο είναι η κύρια δομή διαχείρισης των αδέσποτων σκύλων του δήμου μας και συγκεκριμένα τις απογευματινές και βραδινές ώρες των καθημερινών καθώς και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Για δε τις γάτες, ο ανάδοχος καλύπτει όλο το φάσμα των κτηνιατρικών φροντίδων που ορίζει ο νόμος και αναφέρονται αναλυτικά στην παραπάνω σύμβαση.

Ενημερωτικά ως προς τη διαδικασία αναφέρουμε ότι, όπως συνέβαινε και στο παρελθόν, η επικοινωνία για τη διαχείριση των ζώων θα περνάει μέσω της αρμόδιας υπηρεσίας του δήμου (Τμ. Αγροτικής Παραγωγής & Τουρ. Ανάπτυξης, τηλ.:2132072382-3), για τις μέρες και ώρες που λειτουργεί ο δήμος και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 24ωρης λειτουργίας, (τηλ.:2132072300-1), για τις υπόλοιπες.

Περιστατικά που δεν θα ακολουθήσουν αυτή τη διαδικασία ελέγχου, μέσω της αρμόδιας υπηρεσίας του δήμου, ενδεχομένως να μην ικανοποιηθούν ή να μην καλυφθούν από τη σύμβαση.  

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.