Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «ΕΛΕΝΗ ΣΑΧΣΑΝΙΔΗ» για τα παιδιά ευάλωτων ομάδων στο Δήμο Αχαρνών
Το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή για τα παιδιά ευάλωτων οικογενειών την Πέμπτη 12/12/2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου Αχαρνών.

Το πρόγραμμα της γιορτής περιλάμβανε θεατρική παράσταση, μοίρασμα δώρων στα παιδιά (από τον ¶γιο Βασίλη), ενώ στο τέλος υπήρχε πλούσιος μπουφές με αλμυρές και γλυκές λιχουδιές.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπυρίδων Βρεττός, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε όλους και καλή πρόοδο στα παιδιά, ενώ συνεχάρη τους υπαλλήλους της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν για τη διοργάνωση της επιτυχημένης αυτής εκδήλωσης. Κλείνοντας τον χαιρετισμό απεύθυνε εγκάρδιες ευχές σε γονείς και παιδιά, καθώς επίσης και στους χορηγούς για την προσφορά τους.

 1. Τη θεατρική ομάδα «Παρ’ ολίγον… Αυτόχειρες» και την υπεύθυνη κ. Συράινα Κούτρα για την όμορφη χριστουγεννιάτικη παράσταση που απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι.
 2. Τα παιδιά της χορωδίας της θεατρικής ομάδας «Παρ’ ολίγον… Αυτόχειρες» για τα ακούσματα που μετέφεραν τους παρευρισκόμενους στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα.
 3. Τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΑ κ. Νίκα για τη διάθεση των ηχητικών μηχανημάτων – αλμυρών εδεσμάτων αλλά και για το στολισμό της αίθουσας.
 4. Το πολιτιστικό τμήμα της Διεύθυνσης Παιδείας του Δήμου για την κατασκευή και τη διάθεση των σκηνικών και τραπεζοκαθισμάτων. 
 5. Τη Μοτορόιλ Ελλάς και τον κ. Πρέκα για τη δωρεά παιχνιδιών για τα παιδιά, αλλά και για το υπέροχο σιντριβάνι σοκολάτας και τις γλυκές γεύσεις που απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι.
 6. Την εταιρεία Coca Cola – Τρία Έψιλον για την προσφορά των χυμών και νερών για τα παιδιά.
 7. Την εταιρεία Donutsmania για τα εξαιρετικά γλυκά ντόνατς.
 8. Την εταιρεία Οικογένεια Στεργίου για τα νόστιμα γλυκά.
 9. Το αρτοζαχαροπλαστείο Παπασπύρου για τα νόστιμα κουλουράκια.
 10. Το αρτοζαχαροπλαστείο του κ. Ρώνη Ιωάννη για τα γλυκίσματα – τυλιχτά.
 11. Το αρτοζαχαροπλαστείο Constantin για τα γλυκίσματα.
 12. Το αρτοζαχαροπλαστρείο Ηπειρώτικο για τα γλυκίσματα.
 13. Το αρτοζαχαροπλαστείο Πανούση για τα αλμυρά εδέσματα – τυροπιτάκια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

 • Ο Δήμαρχος Αχαρνών κος Σπυρίδων Βρεττός.
 • Ο Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Οικονομικών κος Μιχάλης Βρεττός.
 • Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αχαρνών (ΔΗΚΕΑ) κος Ιωάννης Νίκας.
 • Από υπηρεσιακούς παράγοντες η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Στυλιανή Παναγιωτάτου και υπάλληλοι της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής.

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.