Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Ενημέρωση Μαθητών για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς
Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς το Πρόγραμμα Ενημέρωσης του Δήμου Αχαρνών σχετικά με τη φιλοξενία και φροντίδα δεσποζόμενων ζώων, καθώς και τον χειρισμό των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Στελέχη και υπάλληλοι του Τμήματος Αγροτικής Παραγωγής και Τουριστικής Ανάπτυξης επισκέφτηκαν το 22ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών και ενημέρωσαν μαθητές και εκπαιδευτικούς για τους κανόνες που πρέπει να τηρούνται, κατά τη φιλοξενία, τη φροντίδα και τον περίπατο των δεσποζόμενων ζώων, καθώς και για τις ενέργειες που μπορούν να κάνουν και σε ποιους φορείς θα πρέπει να απευθυνθούν, σε περίπτωση που κληθούν να διαχειριστούν περίπτωση αδέσποτου ζώου, καθώς και για την Παγκόσμια εκστρατεία για την φιλοζωία.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συνέχιση του Προγράμματος Ενημέρωσης για τη φιλοξενία και φροντίδα δεσποζόμενων ζώων, καθώς και τον χειρισμό των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, στα σχολεία του Δήμου Αχαρνών,  τονίζοντας ότι η ευαισθητοποίηση των πολιτών και ιδιαίτερα της επόμενης γενιάς πολιτών περνάει μέσα από την ενημέρωση και την εκπαίδευση, καθιστώντας το συγκεκριμένο πρόγραμμα διαλέξεων απόλυτα χρήσιμο και ποικιλοτρόπως ωφέλιμο.

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.