Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Ενημέρωση για την παιδική σεξουαλική κακοποίηση στο Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων


 

 

 

Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης στο Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων

Βασική ομιλήτρια  στην  ενημερωτική εκδήλωση ήταν η Βουλευτής Έλενα Ράπτη με την ιδιότητα της Συντονίστριας της Καμπάνιας "1 ΣΤΑ 5" του Συμβουλίου της Ευρώπης που αφορά την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Είναι η δεύτερη φορά που η κ. Έλενα Ράπτη επισκέπτεται τον Δήμο Αχαρνών – η πρώτη ήταν στην Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών - για την προώθηση της καμπάνιας "1 ΣΤΑ 5" του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ το DVD με το ταινία κινουμένων σχεδίων "Το μυστικό της μικρής Νίκης" έχει διανεμηθεί ΄σε παιδιά των Δημοτικών σχολείων του Δήμου Αχαρνών.

Πριν την εκδήλωση για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης προηγήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννη Κασσαβός εξήρε το κοινωνικό έργο της κυρίας Ράπτη τονίζοντας την σημαντικότητα της καμπάνιας που αφορά μια εξαιρετικά ευαίσθητη ομάδα πληθυσμού – τα παιδιά για ένα τόσο σοβαρό κοινωνικό ζήτημα όπως η παιδική σεξουαλική κακοποίηση.

Στη σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός αναφέρθηκε στην αναβάθμιση των υποδομών του Πνευματικού Κέντρου  Θρακομακεδόνων, αλλά και στην αισθητή βελτίωση των δράσεων  και των καλλιτεχνικών τμημάτων του Πνευματικού Κέντρου  Θρακομακεδόνων, τονίζοντας την ευρεία αποδοχή των δράσεων, ιδιαίτερα από παιδιά και νέους.

Στην εκδήλωση την παιδική σεξουαλική κακοποίηση στο Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Αχαρνών  Ηλίας Ζητούνης και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου Δυναμικού Αναστάσιος Χίος.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.