Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Ανακοίνωση της υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2019 της ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ


 

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Ιωάννης Κασσαβός, ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης & Εξυπηρέτησης του Πολίτη κ. Δημήτριος Γιαννακόπουλος και το Τμήμα Απασχόλησης & Επιχειρηματικότητας, σας ενημερώνουν για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου οκτώ (8) ατόμων για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας των κτηριακών εγκαταστάσεων της ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ/ ΣΧΟΛΗ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ που εδρεύει στο Δήμο Αχαρνών του Νομού Αττικής.

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής μόνο ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην ακόλουθη διεύθυνση:

 Αστυνομική Ακαδημία, Λ. Θρακομακεδόνων 101 Τ.Κ. 13679 ΑΧΑΡΝΑΙ, υπ΄ όψιν κ. Α/Υ΄ Μάριου ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (τηλ. επικοινωνίας: 210 2424306).

 Από 18/01/2019 έως 28/01/2019.

 Για την προκήρυξη αναλυτικές πληροφορίες  στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ με ΑΔΑ: 6ΔΡΟ46ΜΚ6Π-04Π.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.